TREBNJE - prijave

Objavljeno: 15.05.2024

Lepo pozdravljeni!

Sporočamo veselo novico, da smo prejeli sredstva za 26 otrok preko zdravstvenega letovanja.

POMEMBNO PRED NADALJNJIM BRANJEM

TREBNJE: Novica je aktualna za vse, ki prihajajo iz občin Mirna, Mokronog-Trebelno, Šentrupert in TrebnjePri prijavi izberete v okencu “Termin” –> TREBNJE – Nepozabni Poreč.

PRIHOD ODHOD Št. DNI IME IZMENE ODHOD V IZMENO
POREČ 5. 8. 2024 15. 8. 2024 10 NEPOZABNI POREČ – Trebnje TREBNJE
Prijave potekajo izključno preko spletne prijavnice. Ob prijavi sledite navodilom napisanim na strani “Prijave > Individualna prijava”, pri opombah natančno vpišite morebitne posebnosti in nam po pošti pošljite ustrezne dokumente (odločba, dokazilo ali ostali dokumenti). 

PRIJAVA OTROKA NA LETOVANJE Z ZDRAVSTVENIM PREDLOGOM

Pred oddajo spletne prijave se pozanimajte pri osebnem zdravniku otroka, če ste upravičeni do predloga zdravnika oz. pridobite zdravstveni predlog, ki ga natančno in v celoti izpolnite in ORIGINAL pošljite na naš naslov (Trg prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana)Predlogi so že pri zdravnikih, zato svetujemo, da jih najprej pridobite in potem izpolnite prijavnico.

V roku 10 delovnih dni od oddane prijave za letovanje z zdravstvenim predlogom je potrebno poslati ORIGINAL zdravstveni predlog na ZLRO (Trg prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana), v nasprotnem primeru se rezervacija avtomatsko izbriše

PRIDOBITEV ZDRAVSTVENEGA PREDLOGA

Zdravstveni predlogi so že pri zdravnikih. Prosimo vas, da KONTAKTIRATE (klic, e-mail) v zdravstveni dom medicinsko sestro otrokovega osebnega zdravnika in se dogovorite za pridobitev ter prevzem zdravstvenega predloga ter upoštevate vsa navodila, ki jih boste dobili. Prav tako na tem mestu prosimo za razumevanje, saj je precej zdravnikov trenutno na dopustu.
Pozivamo k potrpežljivosti in uvidevnosti do zdravstvenega osebja ter k upoštevanju navodil, ki vam jih bodo zaupali v telefonskem pogovoru ali po e-mailu.

 

KLIKNI TUKAJ in si oglej LETAK.

CENIK LETOVANJA – TREBNJE 2024:

VRSTA LETOVANJA 10 dni
Zdravstveno letovanje na morju 169,80 €
Letovanje brez zdravstvenega predloga na morju 465,00 €

V ceno so vključeni polni penzioni, avtobusni prevoz, spremljevalci, program, nezgodno zavarovanje in DDV.

 

Spremljajte nas na spletni strani in FB strani, kjer bomo sproti objavljali vse novosti povezane z izvedbo poletne sezone 2024.

PRIJAVA (<– klik)

 Prijava na letovanje je potrjena šele s podpisom pogodbe, pogodbe bomo predvidoma pošiljali v drugi polovici junija.

 Spremljajte novice, trudimo se delovati po najboljših močeh, zato bomo hvaležni, če po oddani prijavi potrpežljivo počakate in nam s tem omogočite nemoteno ter čim hitrejšo organizacijo.

 

Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt