Programi v Ljubljani

POČITNIŠKI PROGRAMI V LJUBLJANI

V času jesenskih, zimskih in poletnih počitnic Zveza prijateljev mladine Lj.-Center in Zveza prijateljev mladine Lj.-Šiška organizirata počitniška varstva za otroke od 1.-5. razreda, ki se izvajajo v Ljubljani. Sprejemamo samo osnovnošolske otroke.

Programi počitniških varstev so opisani v nadaljevanju, za prijavo v počitniško varstvo obvezno izpolnite individualno prijavnico. S prijavo ste rezervirali mesto za vašega otroka oz. se v primeru zapolnjenih mest uvrstili na čakalno listo. V roku 3 delovnih dni (v času poletnih počitnic v roku 7 dni) od oddane prijave boste prejeli potrditev prijave oz. nadaljnje informacije v primeru, da je št. mest že zapolnjeno in ste umeščeni v čakalno vrsto.

Kontakt:
Metka Barlič

T: 01 513 26 60
E: zpm.centersiska@gmail.com

PRI IZPOLNJEVANJU PRIJAVE:

  • preberite besedilo, ki je pred individualno prijavnico in ga upoštevajte
  • v spustnem meniju v okencu "Destinacija" izberite "Programi v Ljubljani"
  • v spustnem meniju v okencu "Termini" izberite ustrezen program
  • v okencu “Dokument” izberite “Brez dokumenta”
  • v okence “Opombe” nujno vpišite: alergije, diete, posebne potrebe, občutljivost otroka, vedenjske posebnosti otroka oz. vse kar nam bo pomagalo, da se bo vaš otrok dobro počutil v naši družbi. V primeru, da ima otrok odločbo, dokazila ali ostale dokumente, ki bi pripomogli k varnemu delu in boljšemu počutju obvezno pošljite kopije na e-mail zpm.centersiska@gmail.com ali po pošti.

AKTUALNO

JESEN 2019

PRIJAVE ZA JESENSKA VARSTVA 

1. oktobra 2019, ob 8.00 bomo odprli spletne prijave, ki bodo na dnu te strani.

Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt