Programi v Ljubljani

POČITNIŠKI PROGRAMI V LJUBLJANI

V času počitnic Zveza prijateljev mladine Lj.-Center in Zveza prijateljev mladine Lj.-Šiška organizirata različne pestre počitniške programe za otroke, ki se izvajajo po različnih lokacijah v Ljubljani.

Programe v Ljubljani izvajamo v času zimskih, poletnih in jesenskih počitnic ter so opisani v nadaljevanju. Za prijavo v posamezen program v Ljubljani, je potrebno izpolniti individualno prijavnico, ki jo najdete na dnu strani. Prijavnica se odpre na dan, ki je naveden pri opisu programa. S prijavo si rezervirate mesto za vašega otroka oz. se v primeru zapolnjenih mest uvrstite na čakalno listo. V roku 5 delovnih dni od oddane prijave boste prejeli potrditev prijave oz. v primeru zasedenosti programa obvestilo, da ste umeščeni v čakalno vrsto.

Kontakt:
Metka Barlič

T: 01 513 26 60
E: zpm.centersiska@gmail.com

PRI IZPOLNJEVANJU PRIJAVE:

  • Preberite opise programov, ki so pred individualno prijavnico in jih upoštevajte.
  • V spustnem meniju v okencu "Ime programa" izberite "Programi v Ljubljani" (prijavnica vam že avtomatsko odpre omenjeni izbor).
  • V spustnem meniju v okencu "Termini" izberite ustrezen program. Bodite pozorni, da izberete ustrezen program, lokacijo in časovni termin. Če želite otroka prijaviti na dva termina ali programa, je potrebno oddati za vsak termin svojo prijavnico.
  • v okencu “Posebnosti otroka" obvezno vpišite morebitne alergije, diete, posebne potrebe, občutljivost otroka, vedenjske posebnosti otroka oz. vse kar nam bo pomagalo, da se bo vaš otrok dobro počutil v naši družbi. 
  • V primeru, da ima otrok odločbo, dokazila ali ostale dokumente, ki bi pripomogli k varnemu delu in boljšemu počutju, nam obvezno s prijavo pošljite kopije na e-mail zpm.centersiska@gmail.com ali po pošti.

AKTUALNO

ZIMSKO POČITNIŠKO VARSTVO 2020

Spletne prijave so odprte. Prijave so možne do zasedbe prostih mest oz. najkasneje do 10. februarja 2020.

Termin: 17. 2. - 21. 2. 2020. Vsak delovnik od 7.00 do 16.00.

Lokaciji:

  • OŠ Prežihovega Voranca, Prežihova 8, Ljubljana ali
  • OŠ Miška Kranjca, Kamnogoriška 35, Ljubljana.

Program je namenjen otrokom od 1. do 5. razreda. Varstva omogočajo zabavno ter aktivno preživljanje prostega časa v družbi sovrstnikov. V program so vključeni trije obroki prehrane (zajtrk, kosilo in popoldanska malica s sadjem), organizirane aktivnosti v in zunaj šole obiski kulturnih ustanov, športne dejavnosti in drugih ustanov primernih za otroke ter pester nabor različnih  delavnic in animacij.

Cena vključuje petdnevno celodnevno varstvo, program, tri obroke, vstopnine in zavarovanje:

  • Cena (sofinancirano varstvo, samo otroci MOL): 25,00 EUR na teden.
  • Cena (otroci iz socialno ogroženih okolij MOL)brezplačno ob predložitvi veljavne odločbe CSD-ja.
  • Cena (otroci izven MOL oz. nesofinancirano varstvo): 70,00 EUR na teden

POMEMBNO OPOZORILO: Varstvo je sofinancirano s strani Mestne občine Ljubljana, Oddelek za predšolsko vzgojo in izobraževanje. Sofinancirano varstvo lahko koristijo samo  otroci s stalnim prebivališčem MOL, število mest je omejenih.

 

JEDILNIKI 

Jedilnik v počitniškem varstvu na OŠ Miška Kranjca

Jedilnik v počitniškem varstvu na OŠ Prežihovega voranca

Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt