Programi v Ljubljani

POČITNIŠKI PROGRAMI V LJUBLJANI

V času počitnic Zveza prijateljev mladine Lj.-Center in Zveza prijateljev mladine Lj.-Šiška organizirata različne pestre počitniške programe za otroke, ki se izvajajo po različnih lokacijah v Ljubljani.

Programe v Ljubljani izvajamo v času zimskih, poletnih in jesenskih počitnic ter so opisani v nadaljevanju. Za prijavo v posamezen program v Ljubljani, je potrebno izpolniti individualno prijavnico, ki jo najdete na dnu strani. Prijavnica se odpre na dan, ki je naveden pri opisu programa. S prijavo si rezervirate mesto za vašega otroka oz. se v primeru zapolnjenih mest uvrstite na čakalno listo. V roku 7 delovnih dni od oddane prijave boste prejeli potrditev prijave oz. v primeru zasedenosti programa obvestilo, da ste umeščeni v čakalno vrsto.

Kontakt:
Metka Barlič

T: 01 513 26 60
E: zpm.centersiska@gmail.com

AKTUALNO

POLETNI POČITNIŠKI PROGRAMI V LJUBLJANI 2020

Prijave za vse poletne programe 2020 v Ljubljani odprte od 2. 6. 2020 od 7. ure naprej. Prijaviti se je možno na dnu te strani.

Vse starše oz. skrbnike obveščamo, da si zaradi trenutnih izrednih razmer (COVID-19) pridružujemo pravico do spremembe (prilagoditve) programov oz. v skrajnem primeru prevelikega tveganja za okužbo otrok, tudi do odpovedi programa. V primeru ohranjanja trenutnih ukrepov, bodo skupine otrok manjše.

Vse starše oz. skrbnike prosimo, da pred začetkom prijav podrobno preberete naslednje POMEMBNE INFORMACIJE.

  • V torek, 2. 6. 2020, ob 7. uri, bomo na dnu te strani odprli okvirček za spletno prijavo. Otroka lahko prijavite zgolj preko tega spletnega mesta.
  • Program prijave omogoča prijavo za enega ali več otok hkrati, v zgolj en termin programa. Če boste želeli narediti prijavo za dodaten termin oz. program, boste morali narediti novo prijavo za enega ali več otrok z novim terminom oz. programom.
  • Ko oddate prijavo se vam na ekranu izpiše avtomatsko sporočilo, da je bila vaša prijava uspešno oddana in vas prosilo, da počakate na naš odgovor. Odgovor lahko pričakujete v roku do 7 delovnih dni. Ker pričakujemo veliko prijav v kratkem času, vas prosimo za potrpežljivost in strpnost. Mi se bomo trudili, da vam odgovarjamo v najkrajšem možnem času in da sprejmemo kar se da veliko otrok v naše programe.
  • Možnost koriščenja sofinanciranih počitniških varstev imajo samo otroci s stalnim prebivališčem v MOL. Posamezen otrok ima možnost prijave v sofinancirano varstvo, v največ dva termina (dva tedna), če so na voljo prosta mesta.
  • Število mest je omejenih in jih bomo prilagajali trenutnemu stanju. Spremljali in izvajali bomo smernice Nacionalnega inštituta za javno zdravje, več na https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov. O tem, vas bomo ob potrditvi prijave tudi obvestili.

TERMINI POČITNIŠKIH VARSTEV (kliknite na posamezno varstvo za termin in podrobnosti o letovanju)

KATALOG 2020

JEDILNIKI 2020

OŠ Danile Kumar jedilnik 3 termin

OŠ Poljane jedilnik 3 termin

ČS Center jedilnik 2 termin

OŠ Danile Kumar jedilnik 2 termin

OŠ Poljane jedilnik 2 termin

OŠ Poljane - jedilnik, 1. termin

OŠ Danile Kumar - jedilnik, 1. termin

ČS Center - jedilnik, 1. termin

Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt