Programi v Ljubljani

POČITNIŠKI PROGRAMI V LJUBLJANI

V času počitnic Zveza prijateljev mladine Lj.-Center in Zveza prijateljev mladine Lj.-Šiška organizirata različne pestre počitniške programe za otroke, ki se izvajajo po različnih lokacijah v Ljubljani.

Programe v Ljubljani izvajamo v času zimskih, poletnih in jesenskih počitnic ter so opisani v nadaljevanju. Za prijavo v posamezen program v Ljubljani, je potrebno izpolniti individualno prijavnico, ki jo najdete na dnu strani. Prijavnica se odpre na dan, ki je naveden pri opisu programa. S prijavo si rezervirate mesto za vašega otroka oz. se v primeru zapolnjenih mest uvrstite na čakalno listo. V roku 7 delovnih dni od oddane prijave boste prejeli potrditev prijave oz. v primeru zasedenosti programa obvestilo, da ste umeščeni v čakalno vrsto.

 

AKTUALNO

JESENSKO CELODNEVNO POČITNIŠKO VARSTVO V LJUBLJANI 2021

Možnost koriščenja sofinanciranega varstva za otroke iz Mestne občine Ljubljana,  sofinancer programa je MOL (Oddelek za predšolsko vzgojo in izobraževanje).

Varstva omogočajo zabavno in aktivno preživljanje prostega časa v družbi sovrstnikov. V program so vključeni tri obroki prehrane, organizirane aktivnosti v in zunaj šole, obiski kulturnih ustanov in drugih ustanov primernih za otroke, športne dejavnosti ter pester nabor različnih  delavnic in animacij ob budnih očesih pozornih vzgojiteljev.  

TERMIN: 25. 10. do 29. 10. 2021, od 7. do 16. ure.

LOKACIJI:

 • OŠ Prežihovega Voranca, Prežihova ulica 8, Ljubljana ali
 • OŠ Mirana Jarca, Ipavčeva ulica, 1 Ljubljana.

Program je namenjen izključno otrokom od 1. do 5 razreda.

Prijave za jesensko varstvo 2021 bomo odprli v torek, 5. 10. 2021, od 8.ure dalje. Takrat bomo odprli obrazec na dnu te strani.

CENA (dodatna pojasnila v opombah):

 • BREZPLAČNO: otroci iz socialno ogroženih okolij MOL, ob predložitvi dokazil.
 • SOFINANCIRANO: 25,00 EUR na teden (samo otroci s stalnim prebivališčem v MOL.)
 • PLAČLJIVO: 70,00 EUR na teden (vsi ostali in otroci s stalnim prebivališčem izven MOL.)

Pred začetkom prijav vas prosimo da podrobno preberete dodatna pojasnila:

 • V torek, 5. 10. 2021, ob 8. uri, bomo na dnu te strani odprli okvirček za spletno prijavo. Otroka lahko prijavite zgolj preko tega spletnega mesta. Program prijave omogoča hkratno prijavo za enega ali več otok.
 • Ko oddate prijavo se vam na ekranu izpiše avtomatsko sporočilo, da je bila vaša prijava uspešno oddana in da počakate na naš odgovor. Naš odgovor lahko pričakujete v roku treh delovnih dni. Trudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času in da omogočimo prijavo čim večjemu številu otrok.
 • Prijava in plačilo je mogoča le za celoten termin (pet delovnih dni). Cena vključuje organizacijo in celotno izvedbo programa ter vse spremljevalne aktivnosti, vstopnine, material in uporabo vseh pripomočkov ter rekvizitov v programu, prehrano (zajtrk, kosilo in popoldansko malico sadjem), zavarovanje, stroške vodenja in animatorje.
 • Brezplačno varstvo lahko koristijo otroci do 1. do 5. razreda, s stalnim prebivališčem v Mestni občini Ljubljana, ob predložitvi kopije veljavne odločbe CSD. Prosimo, da to navedete pri opombah. Število prostih mest je omejeno.
 • Sofinancirano počitniško varstvo lahko koristijo otroci od 1. do 5 razreda, s stalnim prebivališčem v Mestni občini Ljubljana ter tudi otroci družin, ki nimajo stalnega bivališča v MOL in živijo v študentskih domovih v Ljubljani ter hkrati njihovi otroci obiskujejo osnovne šole v Ljubljani. Program sofinancira Mestna občina Ljubljana (oddelek za Predšolsko vzgojo in izobraževanje). Število prosih mest je omejeno.
 • Plačljivo varstvo lahko koristijo vsi otroci od 1. do 5. razreda, do zasedbe prostih mest.
 • Vsa plačila varstev je potrebno izvesti najkasneje do 14. 10. 2021. Podatke o plačilu prejmete na obvestilu ob potrditvi vaše prijave. V primeru vaše naknadne odpovedi sofinanciranega varstva, po 15. 10. 2021, plačila sofinanciranega varstva ne vračamo, zaradi že nastalih stroškov programa. V primeru naknadne odpovedi plačljivega varstva (70,00 EUR), po 15. 10. 2021, zadržimo 25,00 EUR, za že nastale stroške programa, ostal del plačila vam vrnemo na vaš TRR. Če otroka ni v varstvo in tega tudi ne sporočite, zadržimo celotno plačilo varstva oz. če se otroku ugodi brezplačno varstvo in otroka ni varstvo ter tega tudi ne sporočite, vam zaračunamo strošek 14,00 EUR na dan.
 • Zaradi trenutnih izrednih razmer (COVID-19) si pridružujemo pravico do spremembe (prilagoditve) programov oz. v skrajnem primeru prevelikega tveganja za okužbo otrok, tudi do odpovedi programa. Spremljali in izvajali bomo smernice Nacionalnega inštituta za javno zdravje, več na https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov. O tem, vas bomo tudi sproti obveščali. Zato spremljate naše informacije in obvestila.

 

Jesensko počitniško varstvo 2021

Počitniško varstvo - OŠ Prežihovega Voranca

Termin: 25.10.2021 - 29.10.2021
OŠ Prežihovega Voranca, Prežihova ulica 8, Ljubljana
Čas: od 7.00 do 16.00.
Program je namenjen izključno otrokom od 1. do 5 razreda.
CENA (dodatna pojasnila v opombah):
BREZPLAČNO: otroci iz socialno ogroženih okolij MOL, ob predložitvi dokazil.
SOFINANCIRANO: 25,00 EUR na teden (samo otroci s stalnim prebivališčem v MOL.)
PLAČLJIVO: 70,00 EUR na teden (vsi ostali in otroci s stalnim prebivališčem izven MOL.)

Počitniško varstvo - OŠ Mirana Jarca

Termin: 25.10.2021 - 29.10.2021
Lokacija: OŠ Mirana Jarca, Ipavčeva ulica, 1 Ljubljana
Čas: od 7.00 do 16.00.
Program je namenjen izključno otrokom od 1. do 5 razreda.
CENA (dodatna pojasnila v opombah):
BREZPLAČNO: otroci iz socialno ogroženih okolij MOL, ob predložitvi dokazil.
SOFINANCIRANO: 25,00 EUR na teden (samo otroci s stalnim prebivališčem v MOL.)
PLAČLJIVO: 70,00 EUR na teden (vsi ostali in otroci s stalnim prebivališčem izven MOL.)
Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt