Zimovanja in letovanja

ZIMOVANJA IN LETOVANJA

Pod okriljem posameznega doma ali hostla organiziramo različne programe. V času zimskih počitnic ponujamo zimovanja, v času poletnih počitnic pa letovanja v naših domovih. Kvalitetni, razgibani in otroško razigrani programi, ki jih pripravljajo naši vzgojitelji bodo vašim otrokom pričarali nepozabne počitniške dni, kjer se bodo zabavali, ustvarjali, gibali, naučili veliko novega in spoznali nove prijatelje ter se srečali s starimi.

Če bi želeli prijaviti vašega otroka na enega od letovanj si oglejte programe spodaj, potem pa kliknite gumb individualna prijava in izpolnite prijavni obrazec.

 

 

Dom EMAVS, Zgornje Gorje pri Bledu - Slovenija

GOZDNE SKRIVNOSTI

Termin: 13.07.2020 - 20.07.2020
Vsi naravoslovni navdušenci, pozor! Skupaj Z gozdnim škratom Lesnikom se bomo odpravili na Bled, odkrivali skrivnosti gozda z ostalimi gozdnimi škrati, hišni škrati nas bodo zabavali s svojimi zagonetnimi ugankami, spoznali bomo runsko pisavo, zakurili velik ogenj, odigrali turnir škratovih iger, se kopali v jezeru in kot se za škrate spodobi, cel teden zelo okusno jedli. Prišepnili so nam, da se nekje v dolini Radovne skriva zaklad in dodali: »Pri moji bradi, da je res!« Kdo ve, mogoče ga odkrijemo?

ŠPORT NA GORSKEM ZRAKU

Termin: 20.07.2020 - 27.07.2020
Le kdo si ne bi v času počitnic želel privoščiti še malo potepanja in zabave v osrčju neokrnjene narave? Športnega duha bomo začinili s polno mero taborniških veščin, potegavščin in dogodivščin :) Si za? Pridi z nami na gorski zrak!

LAHKIH NOG NAOKROG

Termin: 27.07.2020 - 03.08.2020
Gorenjska vasica in prelepa okolica gora nam ponuja vrsto zanimivih poti in priložnost, da lahkih nog odkorakamo dogodivščinami naproti. Teden pa nam bodo popestrili planinci in plezalci, nam pokazali uporabne vozle in nas spoznali z različno opremo, preizkusili in naučili se bomo prve pomoči ter poiskali številne lepe kotičke okoliških dolin in vrhov.

GOZDNE PUSTOLOVŠČINE

Termin: 10.08.2020 - 17.08.2020
Gozd vedno znova postreže z novimi pustolovčinami. Prepusti se pustolovščini vodnega potoka, slapa, jezera, opazovanja živali ali pa gozdni poti. S pestrimi igrami in začimbami gozdne pedagogike bomo preživeli lep teden v naravi! Računamo na sonce, a tudi v dežju nam pustolovščine ne uidejo.

V NARAVO NA ZABAVO

Termin: 17.08.2020 - 24.08.2020
Prelepa gorenjska vasica, tisoče možnosti za aktivnosti in sedem dni zabave v spoznavanju veščin preživetja, športnih izzivov ter raziskovalnih spretnostih. Pridi v naravo na zabavo!

Dom POD OBZIDJEM, Piran - Slovenija

CIRKUŠKE VRAGOLIJE

Termin: 10.07.2020 - 17.07.2020
Žongliranje? Uprizoritev cirkusa v Piranu? Vragolije in norčije cirkusantov? Te zanima? Si želiš postati spreten v cirkuških veščinah? Sami bomo poskrbeli, da bodo počitnice nepozabna zabava tako pri čofotanju v morju kot odkrivanju Pirana. Tudi kakšen čarovniški trik nam ne uide, v plesnih ritmih pa se bomo pošteno razmigali.

MORSKA MISIJA

Termin: 17.07.2020 - 24.07.2020
Konec posedanja na kavču in neskončnega buljenja v ekran! Čas je, da se spoznamo in naredimo nepozaben žur v Piranu! Piran je starodavno mesto, prepleteno z bogato zgodovino in poln nerazrešenih ugank, ki čakajo na bistroumne detektive, da jih razvozlajo. Hitro pripravi svoj detektivski kovček in se pridruži naravoslovno-zgodovinski misiji »Piranska skrivnost«.

Hostel BEŽIGRAD, Umag - Hrvaška

UJEMI UMAG

Termin: 21.07.2020 - 28.07.2020
V ritmih glasbe se bomo zavrteli, nepozabno letovanje preživeli. Svet je tvoj in naj te sonce, morje, plaža sprostijo, animatorji in prijatelji novih plesov naučijo. Ujemi žogo, srečo, smeh, ujemi Umag v poletnih dneh!

HOKUS POKUS

Termin: 28.07.2020 - 07.08.2020
Hokus – pokus, čira – čara, bum! Spakiraj svoje ideje in misli v kovček ter se nam pridruži pri izvajanju čarovniških trikov, premagovanju različnih izzivov, plavanju v magaičnih valovih poletja ter izvajanju različnih »znanstvenih« poizkusov. Morda se katerega domisliš se sam! Hokus, pokus in sonce že čaka nate!

UMAGFEST

Termin: 07.08.2020 - 14.08.2020
Pridruži se nam v Umagu in bodi tudi ti del vrhunskih morskih počitnic. Postani za en dan morski detektiv ali pa slavni morski umetnik, preizkusi se v zabavni športni olimpijadi ali pa se zapelji z ladjico in pokukaj na morsko dno. Bodi zvezda večernih zabav in se prepusti ritmu Umagfesta!

Hostel CENTER, Savudrija - Hrvaška

POBARVAJMO POLETJE - 10 dni

Termin: 18.07.2020 - 28.07.2020
Si upaš vzeti svoj čopič z najljubšo barvo in naslikati poletje kot si ga želiš? Potem pa dodati še vse barve svojih prijateljev in skupaj ustvariti umetnino vseh umetnin? Pridruži se veliki packariji, da pobarvamo poletje čisto po svoje – z zabavo, športom, plesom, igrami, morjem, soncem, prijateljstvom.

POLETNI MEGAMIX

Termin: 28.07.2020 - 07.08.2020
Namešaj si svoj poletni megamix, kjer ti nikoli ne bo dolgčas, saj se bo našlo za vsakega nekaj. Organizirali bomo športne ter ustvarjalne dejavnosti, plesne večere, vodne igre in še mnogo drugih zanimivih aktivnosti, ki bojo popestrile vaše počitnice. Pridi z nami in izkusi poletje nekoliko drugače!

ŠPORT, ŠPORT, ŠPORT! - Teen summer

Termin: 07.08.2020 - 17.08.2020
Za vse aktivne, ki ne morete mirovati in imate neustavljivo željo po gibanju, smo pripravili raznovrsten program športnih aktivnosti in turnirjev, kjer se boste razigrali in znoreli. Za popolni pregon dolgčasa pa bomo poskrbeli s top ustvarjalnicami, sprostilnicami, druženjem, zabavo in plesom.

TEEN SUMMER
Poletje je tu in čas je za morje, prijatelje, druženje, plažo … Čas je za zabavo! Program »Teen summer« je namenjen učencem višjih razredov osnovne šole in srednješolcem, za katere bodo animatorji pripravili nepozabne teen-počitnice.

POLETNI RITEM

Termin: 17.08.2020 - 24.08.2020
Ujemi ritem polejta – ritem sonca, plesa, športa, zabave! Vsak v svojem ritmu, da bo zvenelo kot lepa poletna zgodba bomo razvijali svojo kreativnost, se pomerili v številnih športnih turnirjih, zvečer uživali v različnih zabavnih večerih in skušali vsak dan znova na plaži ujeti ritem valov.

MORSKE VRAGOLIJE

Termin: 24.08.2020 - 31.08.2020
Morje, plaža, sonce ... in POČITNICE! Še zadnji teden vragolij preden sedemo v šolske klopi. Želiš nepozabni zaključek poletja? Pridi z nami v Savudrijo, kjer bomo lovili poletne sončne žarke, čofotali v vodi, se pomerili v športnem turnirju, spletli kakšno zapestnico in uživali!

Hostel ŠIŠKA, Poreč (Špadiči) - Hrvaška

VRTILJAK NORČIJ

Termin: 10.07.2020 - 17.07.2020
Ponujamo ti veeeeelikoooo plavanja, različnih iger ob in v vodi, pester izbor športnih, ustvarjalnih, didaktičnih iger, zabavno večerno animacijo in nova poznanstva. Veliko časa boš preživel aktivno v naravi in na zraku, zato nikar ne pozabi s seboj vzeti dveh brisač. Zavrti se z nami na vrtiljaku norčij!

MORSKA AVANTURA

Termin: 17.07.2020 - 24.07.2020
Stop, šola. Počitnice so tu! Mi pa že hitimo na morje, kjer bomo čofotali, preverili, če je morje še vedno slano kot lani, se igrali, spoznali nove
prijatelje, si malo ponagajali in se zabavali. Preizkusili se bomo v različnih igrah, se naučili novih plesov in uživali v raznoraznih norčavih
dogodivščinah

POLETNE VRAGOLIJE

Termin: 07.08.2020 - 17.08.2020
Poletje je tu, svet je tvoj in lahko počneš vse … no, skoraj vse … Čas je za morje, prijatelje, druženje, plažo … čas je za nepozabno morsko zabavo! Predani in zabavni vzgojitelji bodo s teboj odkrivali zaklade tega poletja. Pridruži se edinstveni avanturi, katere se boš še dolgo časa spominjal!

POTOVANJE OKROG SVETA

Termin: 17.08.2020 - 24.08.2020
Vkrcali se bomo na ladjo in naredili en veeeelik krog okoli sveta. Potovali bomo od celine do celine in spoznavali različnost našega planeta, ob vsem tem pa seveda izkoristili plažo, sonce, morje in se preizkusili v vodnih izzivih, se pošteno razmigali v plesnih in zabavnih večerih, se družili s prijatelji in spoznavali različne običaje sveta. Vstopnica za nepozabno potovanje, čaka nate!

Programi v Ljubljani

POLETNO POČITNIŠKO VARSTVO - OŠ DANILE KUMAR 3. termin

Termin: 13.07.2020 - 17.07.2020
MOŽNOST SOFINANCIRANJE MOL* 2020
Lokacija: OŠ Danile Kumar, Gogalova 15, Ljubljana
Vsak delovnik od 7.00 do 16.00.
Program je primeren za otroke od 1. do 5. razreda.

Varstva omogočajo zabavno ter aktivno preživljanje prostega časa v družbi sovrstnikov. V program so vključeni tri obroki prehrane (zajtrk, kosilo in popoldanska malica s sadjem), organizirane aktivnosti v in zunaj šole obiski kulturnih ustanov, športne dejavnosti in drugih ustanov primernih za otroke ter pester nabor različnih delavnic in animacij.

POMEMBNA OPOZORILA:
• otroci s stalnim prebivališčem v MOL* imajo možnost koriščenja sofinanciranega počitniškega varstva. Sofinancer programa je MOL (Oddelek za predšolsko vzgojo in izobraževanje).
• Število mest je omejenih. Posamezni otrok je lahko vključen v sofinancirano varstvo največ dva tedna (termina).
• Prijava ni mogoča za manj kot pet dni (cel termin).

CENA:
• otroci MOL*: 25,00 EUR na teden.
• Otroci iz socialno ogroženih okolij MOL: brezplačno (ob predložitvi veljavne odločbe CSD).
• Otroci izven MOL: 70,00 EUR na teden.

POLETNO POČITNIŠKO VARSTVO - OŠ POLJANE 3. termin

Termin: 13.07.2020 - 17.07.2020
MOŽNOST SOFINANCIRANJE MOL* 2020
Lokacija: OŠ Poljane, Zemljemerska 7, Ljubljana
Vsak delovnik od 7.00 do 16.00.
Program je primeren za otroke od 1. do 5. razreda.

Varstva omogočajo zabavno ter aktivno preživljanje prostega časa v družbi sovrstnikov. V program so vključeni tri obroki prehrane (zajtrk, kosilo in popoldanska malica s sadjem), organizirane aktivnosti v in zunaj šole obiski kulturnih ustanov, športne dejavnosti in drugih ustanov primernih za otroke ter pester nabor različnih delavnic in animacij.

POMEMBNA OPOZORILA:
• otroci s stalnim prebivališčem v MOL* imajo možnost koriščenja sofinanciranega počitniškega varstva. Sofinancer programa je MOL (Oddelek za predšolsko vzgojo in izobraževanje).
• Število mest je omejenih. Posamezni otrok je lahko vključen v sofinancirano varstvo največ dva tedna (termina).
• Prijava ni mogoča za manj kot pet dni (cel termin).

CENA:
• otroci MOL*: 25,00 EUR na teden.
• Otroci iz socialno ogroženih okolij MOL: brezplačno (ob predložitvi veljavne odločbe CSD).
• Otroci izven MOL: 70,00 EUR na teden.

BLEIB COOL UND SPRICH DEUTSCH - STAREJŠI (7. - 9. r.)

Termin: 13.07.2020 - 17.07.2020
POČITNIŠKA DRUŽENJA V NEMŠČINI:
Lokacija: OŠ Poljane, Zemljemerska 7, Ljubljana
Vsak delovnik od 7.00 do 16.00.

Program je primeren za otroke od 1. do 6. razreda (razen 2. termin nemških druženj, ki je primeren tudi za starejše). Primeren je tudi za začetnike! Skupine otrok bodo oblikovane na podlagi predznanja tujega jezika. Izbirate lahko med druženji v angleščini ali nemščini.

V celodnevnih druženjih bomo veliko časa namenili klepetanju in pogovoru v tujem jeziku. Osvajali ga bomo na igriv in zanimiv način preko različnih iger, izletov, obiskov in medsebojnih druženj. Za en dan bomo postali turisti, spoznavali bomo živalsko kraljestvo in rastline, različne poklice, se podali na izlet, se gibali in osvajali različne športe, brali in peli v angleščini ali nemščini, se igrali družabne igre, okušali različno hrano in preproste recepte, spoznavali različne inštrumente in glasbila, kulturo in običaje in še in še.

POMEMBNA OPOZORILA:
• druženja bodo izvedena samo v primeru najmanj 18 prijav.
• Skupine bodo oblikovane na podlagi predznanja tujega jezika.
• Prijava ni mogoča za manj kot pet dni (cel termin).

CENA: 95,00 € na teden. Vključuje pet dni programa, vse vstopnine, vodeno animacijo in strokovno spremstvo, prehrano (zajtrk, kosilo in malico) ter zavarovanje.

BE COOL AND ROCK ENGLISH - MLAJŠI (1. - 6. r.)

Termin: 13.07.2020 - 17.07.2020
POČITNIŠKA DRUŽENJA V ANGLEŠČINI:
Lokacija: OŠ Poljane, Zemljemerska 7, Ljubljana
Vsak delovnik od 7.00 do 16.00.

Program je primeren za otroke od 1. do 6. razreda (razen 2. termin nemških druženj, ki je primeren tudi za starejše). Primeren je tudi za začetnike! Skupine otrok bodo oblikovane na podlagi predznanja tujega jezika. Izbirate lahko med druženji v angleščini ali nemščini.

V celodnevnih druženjih bomo veliko časa namenili klepetanju in pogovoru v tujem jeziku. Osvajali ga bomo na igriv in zanimiv način preko različnih iger, izletov, obiskov in medsebojnih druženj. Za en dan bomo postali turisti, spoznavali bomo živalsko kraljestvo in rastline, različne poklice, se podali na izlet, se gibali in osvajali različne športe, brali in peli v angleščini ali nemščini, se igrali družabne igre, okušali različno hrano in preproste recepte, spoznavali različne inštrumente in glasbila, kulturo in običaje in še in še.

POMEMBNA OPOZORILA:
• druženja bodo izvedena samo v primeru najmanj 18 prijav.
• Skupine bodo oblikovane na podlagi predznanja tujega jezika.
• Prijava ni mogoča za manj kot pet dni (cel termin).

CENA: 95,00 € na teden. Vključuje pet dni programa, vse vstopnine, vodeno animacijo in strokovno spremstvo, prehrano (zajtrk, kosilo in malico) ter zavarovanje.

PO LJUBLJANSKIH GOZDNIH POTEH - 1. termin

Termin: 27.07.2020 - 31.07.2020
DOPOLDANSKA RAZISKOVALNA POTEPANJA PO NARAVI
Vsak delovnik od 8.00 do 13.00.
Lokacija: zbirno mesto občina Šiška, (poleg Kina Šiške), Trg prekomorskih brigad 1, Ljubljana.

Potepanja so namenjena otrokom od 6. do 11. leta starosti in so primerna za vse ljubitelje narave oz. tiste, ki bodo to še postali .
Skupaj bomo raziskovali ljubljanske gozdne poti in odkrivali skrite kotičke, spoznavali rastline in živali, naredili odlitek stopinje najljubše živali, spoznavali vodni svet in naredili filter za vodo. A to še ni vse … vsem pripravljenim na pustolovščino in gibanje v naravi, ki je v vsakem vremenu posebno doživetje se obeta še veliko zabavnih presenečenj.

POMEMBNI OPOZORILI:
• potepanja bodo izvedena samo v primeru najmanj 10 prijav.
• Prijava ni mogoča manj kot za pet dni (cel termin).

CENA: 50,00 € na teden. Vključuje pet dni programa, material za delavnice, vodeno animacijo ter zavarovanje.

PO LJUBLJANSKIH GOZDNIH POTEH - 2. termin

Termin: 10.08.2020 - 14.08.2020
DOPOLDANSKA RAZISKOVALNA POTEPANJA PO NARAVI
Vsak delovnik od 8.00 do 13.00.
Lokacija: zbirno mesto občina Šiška, (poleg Kina Šiške), Trg prekomorskih brigad 1, Ljubljana.

Potepanja so namenjena otrokom od 6. do 11. leta starosti in so primerna za vse ljubitelje narave oz. tiste, ki bodo to še postali .
Skupaj bomo raziskovali ljubljanske gozdne poti in odkrivali skrite kotičke, spoznavali rastline in živali, naredili odlitek stopinje najljubše živali, spoznavali vodni svet in naredili filter za vodo. A to še ni vse … vsem pripravljenim na pustolovščino in gibanje v naravi, ki je v vsakem vremenu posebno doživetje se obeta še veliko zabavnih presenečenj.

POMEMBNI OPOZORILI:
• potepanja bodo izvedena samo v primeru najmanj 10 prijav.
• Prijava ni mogoča manj kot za pet dni (cel termin).

CENA: 50,00 € na teden. Vključuje pet dni programa, material za delavnice, vodeno animacijo ter zavarovanje.

BREZPLAČNO POLETNO POČITNIŠKO VARSTVO - ČS CENTER 3. termin

Termin: 24.08.2020 - 28.08.2020
BREZPLAČNO POLETNO POČITNIŠKO VARSTVO – SOFINANCIRANJE ČS CENTER* 2020
Lokacija: Četrtna skupnost Center, Štefanova 11, Ljubljana
Vsak delovnik od 7.00 do 16.00.

Program je primeren za otroke od 1. do 5. razreda.

Varstva omogočajo zabavno ter aktivno preživljanje prostega časa v družbi sovrstnikov. V program so vključeni tri obroki prehrane (zajtrk, kosilo in popoldanska malica s sadjem), organizirane aktivnosti v in zunaj šole obiski kulturnih ustanov, športne dejavnosti in drugih ustanov primernih za otroke ter pester nabor različnih delavnic in animacij.

POMEMBNA OPOZORILA:
• otroci s stalnim prebivališčem v MOL* imajo možnost koriščenja brezplačnega počitniškega varstva. Sofinancer programa je Četrtna skupnost Center.
• Število mest je omejenih. Posamezni otrok je lahko vključen v sofinancirano varstvo zgolj dva tedna.
• Prijava za manj kot pet dni (cel termin) ni možna.

Cena (otroci MOL)*: brezplačno.
Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt