Hostel CENTER, Savudrija - Hrvaška

Kontakt:
Hostel CENTER, Savudrija - Hrvaška
Savudrija 121H, 52475 Savudrija, Republika Hrvaška
+385 52 721 993

Počitniški dom Savudrija leži na Savudrijskem polotoku na površini več kot 20.000 m2 in je le 15 km oddaljen od slovensko-hrvaške meje. Leži neposredno ob morju, v zalivu z veliko lastno plažo.

Že več kot 55 let v domu letujejo predšolski in šolski otroci, v njem potekajo letne šole v naravi ter druge obšolske dejavnosti (tabori, delavnice, priprave..), namenjen pa je tudi pripravam športnih ekip.

Dom ima skupaj 318 ležišč razporejenih v dveh stavbah:

  • Osrednja zgradba z 216 ležišči obsega kuhinjo, jedilnico, ambulanto, interni bife in 2-6 posteljne sobe z TWC
  • Trinadstropna vila s 102 ležišči razporejenimi v 6-8 posteljne sobe s TWC. V kleti doma je tudi večja klubska soba.

Okoli doma so prostorne zelene površine z obilo sence in prostora za počitek in igro.

Počitniški dom razpolaga tudi z velikim igriščem z igrali za najmlajše, 2 košarkarskimi igrišči, 3 teniškimi igrišči, mizami za namizni tenis, z rokometnim igriščem, z igriščem za mali nogomet, asfaltiranim odbojkarskim igriščem in igriščem za odbojko na mivki.

Gostje si lahko brezplačno izposodijo vse športne rekvizite, ki so v lasti doma (loparji za tenis, namizni tenis in badminton, žoge, palice za hokej na travi, plavalne deske…)

Za goste doma organiziramo tudi izlet z barko z ogledom morskega dna, zabavne večere in igre.

Neposredno ob domu je v zalivu urejena plaža, morsko dno pa je večinoma prekrito z mivko. Na sprehodih po okolici doma si otroci lahko ogledajo znameniti Savudrijski svetilnik, ribiško pristanišče v stari Savudriji, lahko obiščejo zabaviščni park, lahko se odpravijo v Katoro, Umag, v solinarski muzej v Sečovlje, na kopanje v Kanegro ipd.

Galerija - Hostel Center, Savudrija

Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt