Dom POD OBZIDJEM, Piran - Slovenija

Kontakt:
Dom POD OBZIDJEM, Piran - Slovenija
Vrtna ulica 1a, 6330 Piran
05 6712 321

Predstavitev doma POD OBZIDJEM v Piranu

Dom stoji v Piranu na Vrtni ulici s pogledom na Tartinijev trg.počitnice za otroke počitnice za otroke

Namenjen je predvsem počitnicam za otroke – letovanjem šolskih in predšolskih otrok, redno pa v njem izvajamo tudi letne šole v naravi ter druge obšolske dejavnosti (tabori, delavnice) za osnovne in srednje šole, priprave športnih ekip, letovanja družin ipd.  Dom je odprt celo leto in je zelo primeren za izvedbo počitnic za otroke.

Objekt razpolaga z 80 ležišči. Sobe z etažnimi oz. lastnimi TWC imajo od 4-6 ležišč. V sklopu doma je kuhinja in jedilnica s 40 sedeži ter pokrita terasa s 45 sedeži. Dom je opremljen s TV aparati in ozvočenjem za izvajanje prireditev.

V bližini doma so športna igrišča in igrišče za predšolske otroke. Urejena plaža v Piranu je od doma oddaljena približno 5 minut, plaža v Fiesi pa približno 10 minut.

Za goste doma organiziramo izlet z ladjico, obisk solinarskega muzeja, ogled solin, piranskega zaliva, ogled akvarija. Po dogovoru organiziramo izlete v okolico (obisk Tonine hiše, ogled morskega dna z ladjo idr.).

Okolica doma je mesto Piran z vsemi svojimi znamenitostmi. Možnosti za raziskovanje in spoznavanje mesta je ogromno. Na željo gostov organiziramo tudi voden ogled mesta. možni so sprehodi v Portorož, Fieso ipd.

Galerija - Dom POD OBZIDJEM v Piranu

Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt