Hostel ŠIŠKA, Poreč (Špadiči) - Hrvaška

Počitniški dom leži v naselju Špadiči v neposredni bližini morja, medtem ko je od centra Poreča oddaljen manj kot 2 km.

V letu 2009 prenovljeni dom razpolaga s 135 ležišči, razporejenimi v 2-6 posteljne sobe z etažnimi sanitarijami in kopalnicami. Dom ima notranjo in zunanjo jedilnico, lastno kuhinjo in interno ambulanto.

Dom obdaja borov gozdiček s klopmi, mizami in igrali, ki omogoča izvedbo različnih dejavnosti tudi v vročem vremenu. Pokrita jedilnica ob domu nudi otrokom tudi v primeru slabega vremena izvajanje različnih delavnic, iger na prostem in drugih oblik zabave. Gostje počitniškega doma so deležni 5 obrokov hrane dnevno, neomejenih količin sokovin dnevno svežega sadja, brezplačno pa je na voljo tudi uporaba različnih športnih rekvizitov in pripomočkov.

Gostom lahko omogočimo tudi izlete z ladjo in ostale aktivnosti po njihovih željah.

Galerija - Hostel ŠIŠKA, Poreč - Špadiči

Poletna letovanja - Prijave za letovanja brez zdravstvenega predloga

POBEG V POREČ

Termin: 03.07.2020 - 10.07.2020
Poletne počitnice so zagotovo tvoj najljubši del leta, kajne?! Si želiš sprostitve, zabave, druženja in novih poznanstev? Si želiš malo pozabiti na šolo in zares dobro zaštartati v počitnice? Potem pobegni z nami v idiličen Poreč, kjer smo zate pripravili ogromno različnih aktivnosti: športnih, družabnih, smejalnih, mokrih in nagajivih.

VRTILJAK NORČIJ

Termin: 10.07.2020 - 17.07.2020
Ponujamo ti veeeeelikoooo plavanja, različnih iger ob in v vodi, pester izbor športnih, ustvarjalnih, didaktičnih iger, zabavno večerno animacijo in nova poznanstva. Veliko časa boš preživel aktivno v naravi in na zraku, zato nikar ne pozabi s seboj vzeti dveh brisač. Zavrti se z nami na vrtiljaku norčij!

POLETNE VRAGOLIJE

Termin: 07.08.2020 - 17.08.2020
Poletje je tu, svet je tvoj in lahko počneš vse … no, skoraj vse … Čas je za morje, prijatelje, druženje, plažo … čas je za nepozabno morsko zabavo! Predani in zabavni vzgojitelji bodo s teboj odkrivali zaklade tega poletja. Pridruži se edinstveni avanturi, katere se boš še dolgo časa spominjal!

POTOVANJE OKROG SVETA

Termin: 17.08.2020 - 24.08.2020
Vkrcali se bomo na ladjo in naredili en veeeelik krog okoli sveta. Potovali bomo od celine do celine in spoznavali različnost našega planeta, ob vsem tem pa seveda izkoristili plažo, sonce, morje in se preizkusili v vodnih izzivih, se pošteno razmigali v plesnih in zabavnih večerih, se družili s prijatelji in spoznavali različne običaje sveta. Vstopnica za nepozabno potovanje, čaka nate!
Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt