Hostel ŠIŠKA, Poreč (Špadiči) - Hrvaška

Počitniški dom leži v naselju Špadiči v neposredni bližini morja, medtem ko je od centra Poreča oddaljen manj kot 2 km.

V letu 2009 prenovljeni dom razpolaga s 135 ležišči, razporejenimi v 2-6 posteljne sobe z etažnimi sanitarijami in kopalnicami. Dom ima notranjo in zunanjo jedilnico, lastno kuhinjo in interno ambulanto.

Dom obdaja borov gozdiček s klopmi, mizami in igrali, ki omogoča izvedbo različnih dejavnosti tudi v vročem vremenu. Pokrita jedilnica ob domu nudi otrokom tudi v primeru slabega vremena izvajanje različnih delavnic, iger na prostem in drugih oblik zabave. Gostje počitniškega doma so deležni 5 obrokov hrane dnevno, neomejenih količin sokovin dnevno svežega sadja, brezplačno pa je na voljo tudi uporaba različnih športnih rekvizitov in pripomočkov.

Gostom lahko omogočimo tudi izlete z ladjo in ostale aktivnosti po njihovih željah.

Galerija - Hostel ŠIŠKA, Poreč - Špadiči

Poletna letovanja 2019 v Poreču

PO - VRTINEC ZABAVE - vsa mesta so zasedena!!

Termin: 02.08.2019 - 12.08.2019
Poletne počitnice so zagotovo tvoj najljubši del leta, kajne?! Si želiš sprostitve, zabave, druženja in novih poznanstev? Zate smo pripravili ogromno različnih aktivnosti: športnih, družabnih, smejalnih, mokrih, nagajivih. Pridruži se nam, saj te čaka pravi vrtinec zabave!

PO - OLIMPIJSKA DOGODIVŠČINA - vsa mesta so zasedena!!

Termin: 12.08.2019 - 22.08.2019
Zabava, uživanje, plavanja in druženje s prijatelji, poleg tega pa še čisto prava olimpijada. Si pripravljen na podiranje rekordov in premagovanje izzivov? Čas je za plesna tekmovanja, morske mnogoboje in igre brez meja. Čaka te pestro, aktivno in ustvarjalno druženje, polno športnih, raziskovalnih in kreativnih dogodivščin. Zagotavljamo, da boš ob nepozabnih animacijah in zabavnih večerih okrepil tudi smejalne mišice.

PO - PARTY POREČ

Termin: 22.08.2019 - 01.09.2019
Poreč ne diši samo po morju, ampak tudi po vrsti zanimivih aktivnosti. Večerne zabave ter plesa in glasbe polni dnevi so popoln recept za zaključek počitniških dni.
Pohiti, čas beži, na zabavo se mudi!
Zabava je pač taka, da nerada čaka.
Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt