Hostel BEŽIGRAD, Umag - Hrvaška

Kontakt:
Hostel BEŽIGRAD, Umag - Hrvaška
Ljubljanska 5, 52470 Umag, Republika Hrvaška

Dom leži ob morju med Stella Marisom in Punto v neposredni bližini teniškega centra Umag.

Namenjen je letovanju šolskih in predšolskih otrok, letni šoli v naravi ter drugim obšolskim dejavnostim (tabori, delavnice…) za osnovne in srednje šole, pripravam športnih ekip, letovanju družin z majhnimi otroki idr. Dom je odprt celo leto.

Dom razpolaga s 60 ležišči. Sobe imajo od 2-6 ležišč. Vse sobe imajo lastno kopalnico in sanitarije. V domu je več TV aparatov in ozvočenje za izvedbo prireditev. Dom ima lastno kuhinjo in jedilnico.

V bližini doma so športna igrišča (odbojka na mivki, teniška igrišča, igrišča za igre z žogo. Dom obkroža urejen park, ki nudi obilo sence ter možnosti za igro in s klopmi za počitek.

Za goste doma organiziramo izlete z ladjico v Umag, Katoro ali Savudrijo, vožnjo v mesto Umag z vlakcem, ipd.

Neposredno ob domu je urejena plaža z nizko vodo. Dno je v veliki večini pokrito z mivko. V okolici doma je obilo možnosti za sprehode, nekaj minut hoje ob obali pa obiskovalce pripelje v mesto Umag, ki postreže z vsemi svojimi znamenitostmi.

Galerija - Hostel Bežigrad, Umag

Poletna letovanja 2019 v Umagu

UM - MORSKI RITMI - ZASEDENA VSA MESTA!!

Termin: 26.07.2019 - 05.08.2019
V ritmih glasbe se bomo zavrteli, in skupaj nepozabno letovanje preživeli. Svet je tvoj in naj te sonce, morje, plaža sprostijo, ter skupaj z animatorji ter prijatelji salse, hip hopa in skupinskih plesov naučijo. En-dva-tri … pridruži se morskemu ritmu tudi ti!

UM - MORSKA ZABAVA - ZASEDENA VSA MESTA!!

Termin: 15.08.2019 - 25.08.2019
Pridruži se nam v Umagu in bodi tudi ti del vrhunskih morskih počitnic. Postani za en dan morski detektiv ali pa slavni morski umetnik, preizkusi se v zabavni športni olimpijadi ali pa se zapelji z ladjico in pokukaj na morsko dno. In še za zadnji pozdrav poletju poslovilna morska zabava. Luštno bo!
Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt