Prijave

Z oddajo prijave ste uspešno oddali vaše povpraševanje in rezervirali mesto na vaši čakalni listi. Potrditev prijave (oz. obvestilo o tem, da ste umeščeni v čakalno vrsto), boste prejeli takoj, ko s strani Vlade RS in NIJZ prejmemo zeleno luč za izvedbo letovanj. Odgovor torej pričakujte v juniju, pogodbo ter podrobne informacije pa v drugi polovici junija.

Prejete podatke bomo uporabljali le za namen povpraševanja. Brez vašega soglasja prejetih podatkov ne bomo hranili, obdelovali ali posredovali tretjim osebam.

Trudimo se po svojih najboljših močeh delovati hitro in učinkovito, zato vam bomo zelo hvaležni, če ob oddani prijavi potrpežljivo počakate na nadaljnje informacije.

POMEMBNO PRED ODDAJO PRIJAVE za letovanje:

ZELO POMEMBNO PRI ODDAJI PRIJAVE ZA LETOVANJE – prosimo, če upoštevate spodnji pripis in se po informacije obračate na ustrezen kontakt:

DOMŽALE:

Vsi, ki imate stalno prebivališče v upravnih enotah Domžale, Lukovica, Mengeš, Moravče in Trzin svoje prijave oddate na ZPM Domžale (www.zpm-domzale.si). Kontakt: zpm.domzale@siol.net ali telefon: 01 721 27 91 oz. 041 367 808.

GORENJSKA:

Vsi, ki imate stalno prebivališče v upravnih enotah Jesenice, Kranj, Radovljica, Škofja Loka in Tržič svoje prijave oddate na DPM Škofja Loka (www.dpm-skofjaloka.si). Kontakt: dpm.skofjaloka@gmail.com ali telefon 040 334 475 (Jelka Jelovšek)

LJUBLJANA:

Vsi, ki imate stalno prebivališče v občinah Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova – Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log – Dragomer, Medvode, Škofljica, Velike Lašče, Vodice in Vrhnika svoje prijave oddate na ZLRO (www.zavod-zlro.si). Kontakt: info@zavod-zlro.si

Hvala za razumevanje! Veselimo se sodelovanja z vami 🙂

 

 

Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt