Prijave

ZELO POMEMBNO PRI ODDAJI PRIJAVE ZA LETOVANJE – prosimo, če upoštevate spodnji pripis in se po informacije obračate na ustrezen kontakt:

DOMŽALE:

Vsi, ki imate stalno prebivališče v upravnih enotah Domžale, Lukovica, Mengeš, Moravče in Trzin svoje prijave oddate na ZPM Domžale (www.zpm-domzale.si). Kontakt: zpm.domzale@siol.net ali telefon: 01 721 27 91 oz. 041 367 808.

GORENJSKA:

Vsi, ki imate stalno prebivališče v upravnih enotah Jesenice, Kranj, Radovljica, Škofja Loka in Tržič svoje prijave oddate na DPM Škofja Loka (www.dpm-skofjaloka.si). Kontakt: dpm.skofjaloka@gmail.com ali telefon 040 334 475 (Jelka Jelovšek)

LJUBLJANA:

Sporočamo vam, da za otroke, ki imajo stalno bivališče v naslednjih občinah: Dobrepolje, Dol pri Ljubljani, Grousplje, Ig, Ivančna gorica, Ljubljani, Medvode, Škofljica, Vodice NI več možnosti zdravstvenega letovanja, ker smo porabili vsa sredstva. V primeru, da bi se vseeno želeli prijaviti na letovanje z zdravstvenim predlogom, prav tako izpolnite spletno prijavnico in vas bomo umestili na čakalno listo ter v primeru odjav kontaktirali.

Možnost zdravstvenega letovanja pa lahko še uveljavljate vsi, ki imate stalno prebivališče v občinah Borovnica, Brezovica, Dobrova – Polhov Gradec, Horjul, Kamnik, Komenda, Log – Dragomer, Velike Lašče in Vrhnika svoje prijave oddate na ZLRO (www.zavod-zlro.si). Kontakt: info@zavod-zlro.si

Z oddajo prijave ste uspešno oddali vaše povpraševanje in rezervirali mesto na vaši čakalni listi. V roku 5 delovnih dni boste prejeli potrditev prijave oz. obvestilo o tem, da ste umeščeni v čakalno vrsto, v primeru, da je št. mest že zapolnjenjo.

Trudimo se po svojih najboljših močeh delovati hitro in učinkovito, zato vam bomo zelo hvaležni, če ob oddani prijavi potrpežljivo počakate na nadaljnje informacije.

Hvala za razumevanje! Veselimo se sodelovanja z vami 🙂

 

 

Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt