Prijave

ZELO POMEMBNO PRI ODDAJI PRIJAVE ZA LETOVANJE – prosimo, če upoštevate spodnji pripis in se po informacije obračate na ustrezen kontakt:

DOMŽALE:

Vsi, ki imate stalno prebivališče v upravnih enotah Domžale, Lukovica, Mengeš, Moravče in Trzin svoje prijave oddate na ZPM Domžale (www.zpm-domzale.si). Kontakt: zpm.domzale@siol.net ali telefon: 01 721 27 91 oz. 041 367 808.

GORENJSKA:

Vsi, ki imate stalno prebivališče v upravnih enotah Jesenice, Kranj, Radovljica, Škofja Loka in Tržič svoje prijave oddate na DPM Škofja Loka (www.dpm-skofjaloka.si). Kontakt: dpm.skofjaloka@gmail.com ali telefon 040 334 475 (Jelka Jelovšek)

LJUBLJANA:

Sporočamo vam, da za otroke, ki imajo stalno bivališče v naslednjih občinah: Dobrepolje, Dol pri Ljubljani, Grousplje, Ig, Ivančna gorica, Ljubljani, Medvode, Škofljica, Vodice NI več možnosti zdravstvenega letovanja, ker smo porabili vsa sredstva. V primeru, da bi se vseeno želeli prijaviti na letovanje z zdravstvenim predlogom, prav tako izpolnite spletno prijavnico in vas bomo umestili na čakalno listo ter v primeru odjav kontaktirali.

Možnost zdravstvenega letovanja pa lahko še uveljavljate vsi, ki imate stalno prebivališče v občinah Borovnica, Brezovica, Dobrova – Polhov Gradec, Horjul, Kamnik, Komenda, Log – Dragomer, Velike Lašče in Vrhnika svoje prijave oddate na ZLRO (www.zavod-zlro.si). Kontakt: info@zavod-zlro.si

Z oddajo prijave ste uspešno oddali vaše povpraševanje in rezervirali mesto na vaši čakalni listi. V roku 5 delovnih dni boste prejeli potrditev prijave oz. obvestilo o tem, da ste umeščeni v čakalno vrsto, v primeru, da je št. mest že zapolnjenjo.

Trudimo se po svojih najboljših močeh delovati hitro in učinkovito, zato vam bomo zelo hvaležni, če ob oddani prijavi potrpežljivo počakate na nadaljnje informacije.

Hvala za razumevanje! Veselimo se sodelovanja z vami 🙂

 

 

Dom POD OBZIDJEM, Piran - Slovenija

PI - ARTFEST - vsa mesta so zasedena!!

Termin: 26.07.2019 - 05.08.2019
Za vse, ki poleg uživanja v morskih radostih radi veliko ustvarjate, izdeluje, barvate, slikate, tiskate, šivate, vozlate, rišete, gnetete, strižete, trgate … Pridruži se nam na Artfestu in se prepusti ustvarjanju v pestrih delavnicah, ki bodo obarvale poletje v pester spekter barv  Pripravili bomo čisto pravo razstavo, izdelali mozaik, obiskali lokalne umetnike, narisali strip … in preprosto uživali v toplem zraku, slani vodi ter vročem soncu.

Hostel BEŽIGRAD, Umag - Hrvaška

UM - MORSKI RITMI - ZASEDENA VSA MESTA!!

Termin: 26.07.2019 - 05.08.2019
V ritmih glasbe se bomo zavrteli, in skupaj nepozabno letovanje preživeli. Svet je tvoj in naj te sonce, morje, plaža sprostijo, ter skupaj z animatorji ter prijatelji salse, hip hopa in skupinskih plesov naučijo. En-dva-tri … pridruži se morskemu ritmu tudi ti!

UM - MORSKA ZABAVA - ZASEDENA VSA MESTA!!

Termin: 15.08.2019 - 25.08.2019
Pridruži se nam v Umagu in bodi tudi ti del vrhunskih morskih počitnic. Postani za en dan morski detektiv ali pa slavni morski umetnik, preizkusi se v zabavni športni olimpijadi ali pa se zapelji z ladjico in pokukaj na morsko dno. In še za zadnji pozdrav poletju poslovilna morska zabava. Luštno bo!

Hostel CENTER, Savudrija - Hrvaška

SA - MORSKA PUSTOLOVŠČINA (10 dni) - vsa mesta so zasedena!!

Termin: 26.07.2019 - 05.08.2019
Odkrijte razburljivo morsko pustolovščino v kateri se skrivajo številne športne aktivnosti, zanimive ustvarjalne delavnice ter seveda najboljša družba! Skupaj bomo plavali, opazovali ribe, školjke, rake ter druge morske živali, se zabavali na plaži, sklepali nova prijateljstva, manjkalo pa ne bo tudi glasbe in plesa. Pridruži se nam v Savudriji in skupaj bomo poskrbeli za nepozabno poletje!

SA - MORSKA PUSTOLOVŠČINA (7 dni) - vsa mesta so zasedena!!

Termin: 26.07.2019 - 02.08.2019
Odkrijte razburljivo morsko pustolovščino v kateri se skrivajo številne športne aktivnosti, zanimive ustvarjalne delavnice ter seveda najboljša družba! Skupaj bomo plavali, opazovali ribe, školjke, rake ter druge morske živali, se zabavali na plaži, sklepali nova prijateljstva, manjkalo pa ne bo tudi glasbe in plesa. Pridruži se nam v Savudriji in skupaj bomo poskrbeli za nepozabno poletje!

SA - ŠPORT, ŠPORT, ŠPORT! - Teen summer - vsa mesta so zasedena!!

Termin: 05.08.2019 - 15.08.2019
Za vse aktivne, ki ne morete mirovati in imate neustavljivo željo po gibanju, smo pripravili raznovrsten program športnih aktivnosti in turnirjev, kjer se boste razigrali in znoreli. Za popolni pregon dolgčasa pa bomo poskrbeli s top ustvarjalnicami, sprostilnicami, druženjem, zabavo in plesom.

TEEN SUMMER
Poletje je tu in čas je za morje, prijatelje, druženje, plažo … Čas je za zabavo! Program »Teen summer« je namenjen učencem višjih razredov osnovne šole in srednješolcem, za katere bodo animatorji pripravili nepozabne teen-počitnice.

SA - MORSKI ROCK'N'ROLL (9 dni)

Termin: 15.08.2019 - 24.08.2019
Imaš rockersko srce? Uživaš v ritmih rock\'n\'rolla? Potem je tale izmena kot nalašč zate. Prelevili se bomo v prave rockerje in zažurali v ritmih morskih valov. Plavanje, raziskovanje, ustvarjanje, izdelovanje rockerskih pripomočkov … predvsem pa edinstvena zabava bo še boljša v tvoji družbi.

SA - MORSKI ROCK'N'ROLL (7 dni)

Termin: 19.08.2019 - 26.08.2019
Imaš rockersko srce? Uživaš v ritmih rock\'n\'rolla? Potem je tale izmena kot nalašč zate. Prelevili se bomo v prave rockerje in zažurali v ritmih morskih valov. Plavanje, raziskovanje, ustvarjanje, izdelovanje rockerskih pripomočkov … predvsem pa edinstvena zabava bo še boljša v tvoji družbi.

Hostel ŠIŠKA, Poreč (Špadiči) - Hrvaška

PO - VRTINEC ZABAVE - vsa mesta so zasedena!!

Termin: 02.08.2019 - 12.08.2019
Poletne počitnice so zagotovo tvoj najljubši del leta, kajne?! Si želiš sprostitve, zabave, druženja in novih poznanstev? Zate smo pripravili ogromno različnih aktivnosti: športnih, družabnih, smejalnih, mokrih, nagajivih. Pridruži se nam, saj te čaka pravi vrtinec zabave!

PO - OLIMPIJSKA DOGODIVŠČINA - vsa mesta so zasedena!!

Termin: 12.08.2019 - 22.08.2019
Zabava, uživanje, plavanja in druženje s prijatelji, poleg tega pa še čisto prava olimpijada. Si pripravljen na podiranje rekordov in premagovanje izzivov? Čas je za plesna tekmovanja, morske mnogoboje in igre brez meja. Čaka te pestro, aktivno in ustvarjalno druženje, polno športnih, raziskovalnih in kreativnih dogodivščin. Zagotavljamo, da boš ob nepozabnih animacijah in zabavnih večerih okrepil tudi smejalne mišice.

PO - PARTY POREČ

Termin: 22.08.2019 - 01.09.2019
Poreč ne diši samo po morju, ampak tudi po vrsti zanimivih aktivnosti. Večerne zabave ter plesa in glasbe polni dnevi so popoln recept za zaključek počitniških dni.
Pohiti, čas beži, na zabavo se mudi!
Zabava je pač taka, da nerada čaka.

Programi v Ljubljani

POLETNE PACKARIJE

Termin: 22.07.2019 - 26.07.2019
Vsak delovnik od 9.00 do 12.00, na ZPM Lj. - Šiška (3. nad. soba 322), Trg prekomorskih brigad 1, Lj
Delavnice so namenjene otrokom od 5. do 11. leta starosti. Program bo v vsakem terminu drugačen
Vabimo vse, ki radi ustvarjate, izdeluje, barvate, pacate, slikate, tiskate, šivate, vozlate, rišete, gnetete, strižete, trgate in lepite, da se nam pridružite v Poletnih packarijah. Vsak dan bomo ustvarjali v družbi prijaznih animatorjev, bo pa zagotovo ustvarjalno in zabavno!
POMEMBNI OPOZORILI:
• ustvarjalne urice bodo izvedene samo v primeru najmanj 8 prijav.
• Prijava ni mogoča manj kot za pet dni (cel termin).
CENA: 30,00 € na teden. Vključuje pet dni programa, material za delavnice, vodeno animacijo ter zavarovanje.

PO LJUBLJANSKIH GOZDNIH POTEH

Termin: 29.07.2019 - 02.08.2019
Vsak delovnik od 8.00 do 13.00, zbirno mesto občina Šiška, (poleg Kina Šiške), Trg prekomorskih brigad 1, Ljubljana.
Potepanja so namenjena otrokom od 6. do 11. leta starosti in so primerna za vse ljubitelje narave oz. tiste, ki bodo to še postali J.
Skupaj bomo raziskovali ljubljanske gozdne poti in odkrivali skrite kotičke, spoznavali rastline in živali, naredili odlitek stopinje najljubše živali, spoznavali vodni svet in naredili filter za vodo. A to še ni vse … vsem pripravljenim na pustolovščino in gibanje v naravi, ki je v vsakem vremenu posebno doživetje se obeta še veliko zabavnih presenečenj.
POMEMBNI OPOZORILI:
• potepanja bodo izvedena samo v primeru najmanj 10 prijav.
• Prijava ni mogoča manj kot za pet dni (cel termin).
CENA: 50,00 € na teden. Vključuje pet dni programa, material za delavnice, vodeno animacijo ter zavarovanje.

BE COOL AND ROCK ENGLISH

Termin: 19.08.2019 - 23.08.2019
POČITNIŠKA DRUŽENJA V ANGLEŠČINI:
Lokacija: na OŠ Toneta Čufarja, Čufarjeva 11, Lj.
Vsak delovnik od 7.00 do 16.00.

Program je primeren za otroke od 1. do 6. razreda. Primeren je tudi za začetnike! Skupine otrok bodo oblikovane na podlagi predznanja tujega jezika. Izbirate lahko med druženji v angleščini ali nemščini.
V celodnevnih druženjih bomo veliko časa namenili klepetanju in pogovoru v tujem jeziku. Osvajali ga bomo na igriv in zanimiv način preko različnih iger, izletov, obiskov in medsebojnih druženj. Za en dan bomo postali turisti, spoznavali bomo živalsko kraljestvo in rastline, različne poklice, se podali na izlet, se gibali in osvajali različne športe, brali in peli v angleščini, se igrali družabne igre, okušali različno hrano in preproste recepte, spoznavali različne inštrumente in glasbila, kulturo in običaje in še in še.
POMEMBNA OPOZORILA:
• druženja bodo izvedena samo v primeru najmanj 18 prijav.
• Skupine bodo oblikovane na podlagi predznanja tujega jezika.
• Prijava ni mogoča za manj kot pet dni (cel termin).
CENA: 95,00 € na teden. Vključuje pet dni programa, vse vstopnine, vodeno animacijo in strokovno spremstvo, prehrano (zajtrk, kosilo in malico) ter zavarovanje.

POLETNO POČITNIŠKO VARSTVO - možnost sofinanciranja MOL* 2019 - OŠ DANILE KUMAR

Termin: 19.08.2019 - 23.08.2019
Lokacija: OŠ Danile Kumar, Gogalova 15, Lj
Vsak delovnik od 7.00 do 16.00.

Program je primeren za otroke od 1. do 5. razreda.
Varstva omogočajo zabavno ter aktivno preživljanje prostega časa v družbi sovrstnikov. V program so vključeni tri obroki prehrane (zajtrk, kosilo in popoldanska malica s sadjem), organizirane aktivnosti v in zunaj šole obiski kulturnih ustanov, športne dejavnosti in drugih ustanov primernih za otroke ter pester nabor različnih delavnic in animacij.

POMEMBNA OPOZORILA:
• otroci s stalnim prebivališčem v MOL* imajo možnost koriščenja sofinanciranega počitniškega varstva. Sofinancer programa je MOL (Oddelek za predšolsko vzgojo in izobraževanje).
• Število mest je omejenih. Posamezni otrok je lahko vključen v sofinancirano varstvo zgolj en teden.
• Prijava ni mogoča za manj kot pet dni (cel termin).
CENA:
• otroci MOL*: 25,00 EUR na teden.
• Otroci iz socialno ogroženih okolij MOL: brezplačno (ob predložitvi veljavne odločbe CSD).
• Otroci izven MOL: 70,00 EUR na teden.

POLETNO POČITNIŠKO VARSTVO - možnost sofinanciranja MOL* 2019 OŠ TONETA ČUFARJA

Termin: 19.08.2019 - 23.08.2019
Lokacija: OŠ Toneta Čufarja, Čufarjeva 11, Lj.

Vsak delovnik od 7.00 do 16.00.
Program je primeren za otroke od 1. do 5. razreda.
Varstva omogočajo zabavno ter aktivno preživljanje prostega časa v družbi sovrstnikov. V program so vključeni tri obroki prehrane (zajtrk, kosilo in popoldanska malica s sadjem), organizirane aktivnosti v in zunaj šole obiski kulturnih ustanov, športne dejavnosti in drugih ustanov primernih za otroke ter pester nabor različnih delavnic in animacij.
POMEMBNA OPOZORILA:
• otroci s stalnim prebivališčem v MOL* imajo možnost koriščenja sofinanciranega počitniškega varstva. Sofinancer programa je MOL (Oddelek za predšolsko vzgojo in izobraževanje).
• Število mest je omejenih. Posamezni otrok je lahko vključen v sofinancirano varstvo zgolj en teden.
• Prijava ni mogoča za manj kot pet dni (cel termin).
CENA:
• otroci MOL*: 25,00 EUR na teden.
• Otroci iz socialno ogroženih okolij MOL: brezplačno (ob predložitvi veljavne odločbe CSD).
• Otroci izven MOL: 70,00 EUR na teden.

POLETNE PACKARIJE

Termin: 26.08.2019 - 30.08.2019
Vsak delovnik od 9.00 do 12.00, na ZPM Lj. - Šiška (3. nad. soba 322), Trg prekomorskih brigad 1, Lj
Delavnice so namenjene otrokom od 5. do 11. leta starosti. Program bo v vsakem terminu drugačen
Vabimo vse, ki radi ustvarjate, izdeluje, barvate, pacate, slikate, tiskate, šivate, vozlate, rišete, gnetete, strižete, trgate in lepite, da se nam pridružite v Poletnih packarijah. Vsak dan bomo ustvarjali v družbi prijaznih animatorjev, bo pa zagotovo ustvarjalno in zabavno!
POMEMBNI OPOZORILI:
• ustvarjalne urice bodo izvedene samo v primeru najmanj 8 prijav.
• Prijava ni mogoča manj kot za pet dni (cel termin).
CENA: 30,00 € na teden. Vključuje pet dni programa, material za delavnice, vodeno animacijo ter zavarovanje.

BREZPLAČNO POLETNO POČITNIŠKI VARSTVO - sofinanciranje ŠS CENTER* 2019

Termin: 26.08.2019 - 30.08.2019
Lokacija: Četrtna skupnost Center, Štefanova 11, Lj.
Vsak delovnik od 7.00 do 16.00.
Program je primeren za otroke od 1. do 5. razreda.
Varstva omogočajo zabavno ter aktivno preživljanje prostega časa v družbi sovrstnikov. V program so vključeni tri obroki prehrane (zajtrk, kosilo in popoldanska malica s sadjem), organizirane aktivnosti v in zunaj šole obiski kulturnih ustanov, športne dejavnosti in drugih ustanov primernih za otroke ter pester nabor različnih delavnic in animacij.
POMEMBNA OPOZORILA:
• otroci s stalnim prebivališčem v MOL* imajo možnost koriščenja brezplačnega počitniškega varstva. Sofinancer programa je Četrtna skupnost Center.
• Število mest je omejenih. Posamezni otrok je lahko vključen v sofinancirano varstvo zgolj en teden.
• Prijava za manj kot pet dni (cel termin) ni možna oz. 1. termin za 3 dni.
Cena (otroci MOL)*: brezplačno
Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt