Pričetek prijav: 25. 4. ob 13.00

Objavljeno: 24.04.2019

Prijave na počitniška letovanja bodo odprte

25. aprila od 13.00 naprej.

POMEMBNO:

Oddaja prijavnice je zgolj in samo preko SPLETNE PRIJAVNICE (Prijave > Individualne prijave). Ko oddate prijavnico prejmete obvestilo o rezervaciji (na e-mail), v roku 5 delovnih dni od oddane prijave pa potrditev prijave oz. obvestilo o tem, da ste umeščeni v čakalno vrsto, v primeru, da je št. mest že zapolnjeno.

  • v okence “Opombe” obvezno vpišitealergije, diete, posebne potrebe, občutljivost otroka, vedenjske posebnosti otroka oz. vse kar nam bo pomagalo, da se bo vaš otrok dobro počutil v naši družbi.
  • V primeru, da ima otrok odločbo, dokazila ali ostale dokumente, ki bi pripomogli k varnemu delu in boljšemu počutju obvezno pošljite kopije na e-mail info@zavod-zlro.si ali po pošti.

UVELJAVLJANJE ZDRAVSTVENIH SREDSTEV

V tem primeru je OBVEZNA PRILOGA zdravstveni predlog (scan ali fotografija). Predlogi so že pri zdravnikih, zato svetujemo, da jih najprej pridobite in potem izpolnite prijavnico.  Če predloga še niste pridobili označite v okencu “Uveljavljanje zdr. sredstev” > “NE” in nujno napišite v OPOMBE: “Uveljavljali bomo zdravstvena sredstva”.  Najkasneje v roku 5 delovnih dni od oddane prijave obvezno po pošti pošljite ORIGINAL zdravstveni predlog na naš naslov (ZLRO, Trg prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana), saj bo v nasprotnem primeru rezervacija avtomatsko izbrisana.

 

KLIKNI TUKAJ in si oglej KATALOG.

REZERVACIJE NISO MOŽNE.

CENIK LETOVANJ:

Vrste letovanja 7 dni 10 dni
Zdravstveno letovanje: Ljubljana, Ig 33,11 € 47,30 €
Zdravstveno letovanje: druge občine s seznama v katalogu 50,61 € 72,30 €
Letovanje brez zdravstvenega predloga: Ljubljana, Ig 213,50 € 305,00 €
Letovanje brez zdravstvenega predloga: druge občine v Sloveniji 231,00€ 330,00 €

 

 

Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt