Hostel BEŽIGRAD, Umag - Hrvaška

Kontakt:
Hostel BEŽIGRAD, Umag - Hrvaška
Ljubljanska 5, 52470 Umag, Republika Hrvaška

Dom leži ob morju med Stella Marisom in Punto v neposredni bližini teniškega centra Umag.

Namenjen je letovanju šolskih in predšolskih otrok, letni šoli v naravi ter drugim obšolskim dejavnostim (tabori, delavnice…) za osnovne in srednje šole, pripravam športnih ekip, letovanju družin z majhnimi otroki idr. Dom je odprt celo leto.

Dom razpolaga s 60 ležišči. Sobe imajo od 2-6 ležišč. Vse sobe imajo lastno kopalnico in sanitarije. V domu je več TV aparatov in ozvočenje za izvedbo prireditev. Dom ima lastno kuhinjo in jedilnico.

V bližini doma so športna igrišča (odbojka na mivki, teniška igrišča, igrišča za igre z žogo. Dom obkroža urejen park, ki nudi obilo sence ter možnosti za igro in s klopmi za počitek.

Za goste doma organiziramo izlete z ladjico v Umag, Katoro ali Savudrijo, vožnjo v mesto Umag z vlakcem, ipd.

Neposredno ob domu je urejena plaža z nizko vodo. Dno je v veliki večini pokrito z mivko. V okolici doma je obilo možnosti za sprehode, nekaj minut hoje ob obali pa obiskovalce pripelje v mesto Umag, ki postreže z vsemi svojimi znamenitostmi.

Galerija - Hostel Bežigrad, Umag

Poletje 2024

TO NORO POLETJE - Vsa mesta so zasedena! Čakalna vrsta.

Termin: 11.07.2024 - 21.07.2024
Mi že komaj čakamo poletje, da se skupaj odpravimo v svet na nepozabno morsko zabavo. Na edinstveni dogodivščini bomo odkrivali zaklade tega poletja, spoznavali različnosti našega planeta, se družili s prijatelji in zabavali v morju, ob igrah in plesu. Karta za zabavo te že čaka. Zagrabi jo!

VALOVI ZABAVE - Vsa mesta so zasedena! Prijavnica zaprta.

Termin: 21.07.2024 - 31.07.2024
Tokrat se za "Valovi zabave" skriva neverjetna poletna zabava, polna raznolikih vodnih aktivnosti, plavanja, sprostitve na plaži ter nepozabnih trenutkov ob sončnem zahodu. Otroci bodo odkrivali lepote jadranske obale skozi pustolovščine na vodi in ob številnih obalnih dejavnostih. To bo polno smeha, igre in druženja ter lepih spominov. Otroci pripravite kopalke in veliko energije za zabavo!

USTVARJALNE DOGODIVŠČINE - Vsa mesta so zasedena! Prijavnica zaprta.

Termin: 31.07.2024 - 10.08.2024
V času izmene v Umagu bomo uživali v obilici plavanja, raziskovanja, razburljivih tekmovanj ter plesnih zabav. Nepozabno poletje polno aktivnosti in radosti! Veliko bomo ustvarjali, se med seboj povezovali in sklepali nova prijateljstva!
Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt