Programi v Ljubljani

POČITNIŠKI PROGRAMI V LJUBLJANI

V času počitnic Zveza prijateljev mladine Lj.-Center in Zveza prijateljev mladine Lj.-Šiška organizirata različne pestre počitniške programe za otroke, ki se izvajajo po različnih lokacijah v Ljubljani.

Programe v Ljubljani izvajamo v času zimskih, poletnih in jesenskih počitnic ter so opisani v nadaljevanju. Za prijavo v posamezen program v Ljubljani, je potrebno izpolniti individualno prijavnico, ki jo najdete na dnu strani. Prijavnica se odpre na dan, ki je naveden pri opisu programa. S prijavo si rezervirate mesto za vašega otroka oz. se v primeru zapolnjenih mest uvrstite na čakalno listo. V roku 7 delovnih dni od oddane prijave boste prejeli potrditev prijave oz. v primeru zasedenosti programa obvestilo, da ste umeščeni v čakalno vrsto.

Kontakt:
Metka Barlič

T: 01 513 26 60
E: zpm.centersiska@gmail.com

AKTUALNO

POLETNI POČITNIŠKI PROGRAMI V LJUBLJANI 2021

ZARADI PREOBREMENJENOSTI STRANI SO NASTALE TEHNIČNE TEŽAVE. OPRAVIČUJEMO SE ZA ZAMIK IN Z VESELJEM SPOROČAMO, DA SO PRIJAVE ODPRTE! 

Prijave za vse poletne programe 2021 (tudi počitniška varstva) so odprte od torka, 4. 5. 2021, od 8:35 naprej. Prijaviti se je mogoče na dnu te strani.

Vse starše oz. skrbnike obveščamo, da si zaradi trenutnih izrednih razmer (COVID-19) pridružujemo pravico do spremembe (prilagoditve) programov oz. v skrajnem primeru prevelikega tveganja za okužbo otrok, tudi do odpovedi programa.

V primeru ohranjanja trenutnih ukrepov, bodo skupine otrok manjše. V primeru poslabšanja epidemiološke slike pa bo varstvo odpovedano. Zato vam predlagamo, da spremljate naše informacije in obvestila.

Vse starše oz. skrbnike prosimo, da pred začetkom prijav podrobno preberete naslednje POMEMBNE INFORMACIJE.

  • V torek, 4. 5. 2021, ob 7. uri, bomo na dnu te strani odprli okvirček za spletno prijavo. Otroka lahko prijavite zgolj preko tega spletnega mesta.
  • Program prijave omogoča hkratno prijavo za enega ali več otok.
  • Možnost koriščenja sofinanciranih počitniških varstev imajo samo otroci s stalnim prebivališčem v MOL, če so na voljo prosta mesta.
  • Posamezen otrok ima možnost prijave v sofinancirano varstvo, v največ dva termina (dva tedna), če so na voljo prosta mesta.
  • Ko oddate prijavo se vam na ekranu izpiše avtomatsko sporočilo, da je bila vaša prijava uspešno oddana in da počakate na naš odgovor. Naš odgovor lahko pričakujete v roku 5 delovnih dni. Trudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času in da omogočimo prijavo čim večjemu številu otrok.
  • Število mest je omejenih in jih bomo prilagajali trenutnemu stanju. Spremljali in izvajali bomo smernice Nacionalnega inštituta za javno zdravje, več na https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov. O tem, vas bomo ob potrditvi prijave tudi obvestili.

OPISI PROGRAMOV 2021

Kliknite na program in odprla se vam bo povezava z opisom, terminom ter ceno posameznega programa.

 

JEDILNIK:

Jedilnik- ČS 3 termin

Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt