Zimovanje v Piranu

Objavljeno: 21.01.2020

Morske zimske pustolovščine nam lahko postrežejo z veliko zanimivi prigodami. Če vaš otrok ne smuča, a bi vseeno rad z vrstniki preživel nekaj dni med zimskimi počitnicami je zimovanje v Piranu kot nalašč zanj.

Za otroke bodo skrbeli pedagoški vodja in vzgojitelji-animatorji.  Vsi so člani Kluba vzgojiteljev ZLRO, ki so si v okviru programa izobraževanja Kluba vzgojiteljev ZLRO pridobili ustrezna znanja in veščine s področja vzgoje, izobraževanja, varnosti in prve pomoči. 

MORSKE ZIMSKE PUSTOLOVŠČINE (zimovanje)

Termin: 15. 2. 2020 – 19. 2. 2020  (Dom Pod obzidjem Piran)

Otroci bodo v času zimskih počitnic od sobote do srede preživeli čudovitih 5 dni na morju. Otroci bodo nastanjeni v otroškem počitniškem domu POD OBZIDJEM v Piranu, ki stoji na Vrtni ulici s pogledom na Tartinijev trg. Morske počitnice v času zime so lahko posebno doživetje in potrudili se bomo, da bodo zimske pustolovščine polne navihanih vragolij, ki se bodo vtisnile v spomin. Priredili bomo raznovrstne športne, raziskovalne izzive, se odpravili na večerni pohod ob obali, ustvarjali in se spoznavali med seboj. Zabavne večere bomo preživljali v plesnih animacijah, v preobrazbi vzgojiteljev, postali tekmovalci kviza, si naredili lasten kino … Seveda bomo poskrbeli tudi za morske pustolovščine in izkoristili naravne ter kulturne znamenitosti Pirana ter čofotali v bazenu. Naši zabavni, pozitivni in skrbni vzgojitelji-animatorji bodo z veseljem poskrbeli, da bodo zimski počitniški dnevi minili kot bi mignil, otroci pa se bodo vrnili sproščeni in polni energije.

Program je primeren za otroke od 1. – 6. razreda.

CENA: 160,00 €

PRIJAVA

——————–

Prijave v program/e zbiramo do zapolnitve mest. Minimalno število prijavljenih otrok za izvedbo programa je 10.

Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt