Programi za vrtce

Objavljeno: 01.10.2019

Zavod ZLRO in vrtci uspešno sodelujemo že desetletja in ker želimo s tradicijo otroške radoživosti, želje po odkrivanju novega  in druženju v naših domovih tudi nadaljevati skrbimo za raznolik nabor taborov, letovanj in zimovanj, kjer je možno izbirati med osnovnimi paketi ter paketi z dodatnim programom za predšolske otroke v naših počitniških domovih. Prepričani smo, da boste med našo pestro ponudbo našli tudi nekaj za otroke vašega vrtca.

Pripravljeni programi vključujejo tudi zgodbo in animacijo na posamezno tematiko, lahko pa na željo vrtca pripravimo tudi program po lastni želji.

Naslovi programov in lokacija izvedbe:

  • Gozdno kraljestvo (Dom Emavs v Zgornjih Gorjah pri Bledu)
  • V kraljestvu gorskih vil (Dom Emavs v Zgornjih Gorjah pri Bledu)
  • V družbi škrata Lesnika (Dom Emavs v Zgornjih Gorjah pri Bledu)
  • Mala šola življenja v naravi (Dom Emavs v Zgornjih Gorjah pri Bledu)
  • Mi gremo pa na morje (Piran, Umag, Savudrija, Poreč)
  • Mini morska pustolovščina (Piran, Umag, Savudrija, Poreč)

Vsebine vključujejo naravoslovni in družboslovni vidik, krepijo socialne veščine otrok, preko izkustvenega učenja pa se otroci učijo opazovanja, doživljanja in raziskovanja. Aktivnosti temeljijo na igri, preko katere se spodbuja tudi telesni razvoj in razvoj ročnih spretnosti. Na željo vrtca lahko v programe vključimo tudi malo šolo plavanja ali specifična znanja in zanimivosti.

Rezervacije sprejemamo preko spletne SKUPINSKE PRIJAVE.

Opise programov in cenik si lahko ogledate TUKAJ!

 

Za vaš vrtec in/ali starše otrok z veseljem pripravimo predstavitev v vaši ustanovi in vam podrobneje predstavimo vsebino posameznih programov, počitniške domove in njihovo okolico, se pogovorimo o posebnostih povezanih z bivanjem, prehrano in zdravstveno oskrbo. Za predstavitev programov pokličite na (01) 51 32 650 ali pišite na info@zavod-zlro.si.

Veselimo se skupnega srečanja in sodelovanja! 🙂

 

Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt