Individualna prijava

PRIJAVE ODPRTE. Potekajo izključno preko spletne prijavnice.

Na tej spletni strani lahko oddajo prijavo za letovanje tisti, ki so iz LJUBLJANE IN OKOLICE ter PRIMORSKE.

LJUBLJANA, PRIMORSKA – Prijave TUKAJ! 

  • Vsi, ki imate stalno prebivališče v občinah Borovnica, Brezovica, Dobrova – Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Horjul, Ig, Ljubljana, Log – Dragomer, Medvode, Škofljica, Velike Lašče, Vodice in Vrhnika boste svoje prijave oddali na ZLRO (www.zavod-zlro.si). 
  • Vsi, ki imate stalno prebivališče v občinah Ankaran, Izola, Koper, Piran boste svoje prijave oddali na ZLRO (www.zavod-zlro.si). 
  • Prijave za BREZPLAČNO LETOVANJE NE MORETE ODDATI TUKAJ. Vsi, ki ste upravičeni, ste vse informacije prejeli na elektronski naslov. 

Vsi ostali prosimo, če upoštevate spodnji pripis in se po informacije obračate na ustrezen kontakt, saj bodo prijave ki ne bodo pravilno oddane, avtomatsko odstranjene. 

KAMNIK – PRIJAVE IN INFO na Facebook strani DPM Kamnik <– klikni tukaj!

Vsi, ki imate stalno prebivališče v upravnih enotah Kamnik in Komenda boste svoje prijave oddali izključno na DPM KamnikKontakt: info.dpmkamnik@gmail.com ali telefon: 041 362 454 (Sonja Loboda).

DOMŽALE – PRIJAVE in INFO na SPELTNI STRANI ZPM DOMŽALE <– klikni tukaj!

Vsi, ki imate stalno prebivališče v upravnih enotah Domžale, Lukovica, Mengeš, Moravče in Trzin boste svoje prijave oddali na ZPM Domžale (www.zpm-domzale.si). Kontakt: zpm.domzale@siol.net ali telefon: 01 721 27 91 oz. 041 367 808.

GORENJSKA – PRIJAVE in INFO na SPLETNI STRANI DPM ŠKOFJA LOKA<– klikni tukaj!

Vsi, ki imate stalno prebivališče v upravnih enotah Jesenice, Kranj, Radovljica, Škofja Loka in Tržič boste svoje prijave oddali na DPM Škofja Loka (www.dpm-skofjaloka.si). Kontakt: dpm.skofjaloka@gmail.com ali telefon 040 334 475 (Jelka Jelovšek).

Prejete podatke bomo uporabljali le za namen povpraševanja.

Brez vašega soglasja prejetih podatkov ne bomo hranili, obdelovali ali posredovali tretjim osebam. Več o ravnanju z osebnimi podatki si pred prijavo preberite v Politika zasebnosti.

Destinacija in termin letovanja

Destinacija: *
Termin: *

Vpišite kontaktne podatke starša oz. skrbnika

Priimek in ime: *
Naslov: *
Poštna št.: *
Pošta: *
Država: *
Telefon: *
E-mail: *
Vnesite podatke starša, kateremu bo izdan račun.

Vpišite podatke o vseh gostih (otroci, ki jih prijavljate)

Gost 1
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Dodaj novo vrsto za vpis gosta

Za uveljavljanje zdravstvenih sredstev pošljite original zdravstveni predlog na naš naslov Trg prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana, Slovenija.

* Izjavljam, da sem seznanjen in se strinjam s Politiko zasebnosti. Dano privolitev lahko kadarkoli prekličete na info@zavod-zlro.si ali po pošti na naslov ZLRO, Trg prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana. V primeru preklica bomo vaše podatke v celoti izbrisali in prenehali s pošiljanjem informacij o naših dogodkih za otroke in mlade.
Dovoljujem objavo slikovnega in zvočnega materiala na katerem se nahaja moj otrok, za promocijo dejavnosti v internih in zunanjih medijih (npr. časopis, katalog, spletna stran, družabno omrežje, radio, … ipd.).
Polja označena z * so obvezna.
Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt