Prijave na letovanje - TREBNJE

Objavljeno: 04.05.2022

Lepo pozdravljeni!

POMEMBNO PRED NADALJNJIM BRANJEM

TREBNJE: Novica je aktualna za vse, ki prihajajo iz občin Mirna, Mokronog-Trebelno, Šentrupert in TrebnjePri prijavi izberete v okencu “Termin” –> Športni vrtince – Trebnje.

PRIHOD ODHOD Št. DNI IME IZMENE ODHOD V IZMENO
POREČ 11.08.2021 21.08.2022 10 POLETNI RITEM – Trebnje – ZASEDENO! TREBNJE
Prijave so odprte in potekajo izključno preko spletne prijavnice. Ob prijavi sledite navodilom napisanim na strani “Prijave > Individualna prijava”, pri opombah natančno vpišite morebitne posebnosti in nam po pošti pošljite utrezne dokumente (odločba, dokazilo ali ostali dokumenti). Prijave na letovanje z in brez zdravstvenega predloga so ODPRTE z dnem 4. 5. 2022.

PRIJAVA OTROKA NA LETOVANJE Z ZDRAVSTVENIM PREDLOGOM

PORABILI SMO VSA ZDRAVSTVENA SREDSTVA. V PRIMERU ODPOVEDI KATEREGA OTROKA, VAS BOMO OBVESTILI IN SPREJELI IZ ČAKALNE VRSTE. Pred oddajo spletne prijave se pozanimajte pri osebnem zdravniku otroka, če ste upravičeni do predloga zdravnika oz. pridobite zdravstveni predlog, ki ga natančno in v celoti izpolnite in ORIGINAL pošljite na naš naslov (Trg prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana)Predlogi so že pri zdravnikih, zato svetujemo, da jih najprej pridobite in potem izpolnite prijavnico.

V roku 7 delovnih dni od oddane prijave za letovanje z zdravstvenim predlogom je potrebno poslati ORIGINAL zdravstveni predlog na ZLRO (Trg prekomorskih brigad 1, 1000 Ljubljana), v nasprotnem primeru se rezervacija avtomatsko izbriše

PRIDOBITEV ZDRAVSTVENEGA PREDLOGA

Zdravstveni predlogi so od torka, 3. 5. 2022 pri zdravnikih. Prosimo vas, da KONTAKTIRATE (klic, e-mail) v zdravstveni dom medicinsko sestro otrokovega osebnega zdravnika in se dogovorite za pridobitev ter prevzem zdravstvenega predloga ter upoštevate vsa navodila, ki jih boste dobili.
Pozivamo k potrpežljivosti in uvidevnosti do zdravstvenega osebja ter k upoštevanju navodil, ki vam jih bodo zaupali v telefonskem pogovoru ali po e-mailu.

 

KLIKNI TUKAJ in si oglej LETAK.

CENIK LETOVANJA – TREBNJE 2021:

VRSTA LETOVANJA 10 dni
Zdravstveno letovanje na morju 40,00 €
Letovanje brez zdravstvenega predloga na morju 360,00 €

V ceno so vključeni polni penzioni, avtobusni prevoz, spremljevalci, program, nezgodno zavarovanje in DDV.

 

Spremljajte nas na spletni strani in FB strani, kjer bomo sproti objavljali vse novosti povezane z izvedbo poletne sezone 2022.

PRIJAVA (<– klik)

 Prijava na letovanje je potrjena šele s podpisom pogodbe, pogodbe bomo predvidoma pošiljali v prvem tednu julija.

 Spremljajte novice, trudimo se delovati po najboljših močeh, zato bomo hvaležni, če po oddani prijavi potrpežljivo počakate in nam s tem omogočite nemoteno ter čimhitrejšo organizacijo.

 

Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt