Pridruži se nam v Klubu vzgojiteljev ZLRO

Objavljeno: 07.01.2020

Te zanima delo z otroki in mladimi? Bi del svojega prostega časa preživel/a na morju ali v hribih?

Si želiš pridobiti nova znanja, spretnosti in izkušnje? Rad/a spoznavaš nove prijatelje? 

KLIKNI ⇓

PRIDRUŽI SE NAM

in postani VZGOJITELJ – ANIMATOR
na počitniških letovanjih v sezoni 2020!

Po oddani prijavi boš prejel več informacij.

Za lažjo odločitev pridi na eno od informativnih srečanj, ki bodo 30. 1., 11. 2. ali 25. 2. 2020 od 17.00 – 19.00.

Če si že prejšnja leta letoval z nami, se ne prijavljaj ponovno, ker te že imamo v bazi in boš kmalu prejel več informacij. Lahko pa k sodelovanju povabiš prijatelje.

Veselimo se sodelovanja s teboj!

♥  ♥  ♥  ♥  ♥

 

 

Nisi povsem prepričan/a, če bi sprejela to lepo in odgovorno nalogo? Naj te prepričajo besede naših vzgojiteljev, ki so nam zaupali zakaj sami radi opravljajo delo vzgojitelja in se vedno znova vračajo lepšati počitnice 🙂

 

Andreja Kos: Letovanja so super zate, če uživaš na morju ali v hribih in če delo z otroki v tebi vzbudi tisto posebno majhno iskrico navdušenja in zavzetosti in veš, da ti otroci dolgoročno dajo energijo (četudi ti jo kratkoročno pogosto vzamejo :)). Zelo dragocen občutek je, ko se zaveš, da si mnogim otrokom omogočil verjetno najboljši teden v njihovem letu.

Nataša Uršič: Zame biti vzgojiteljica pomeni biti s srcem s svojo skupino otrok, biti hkrati mama, oče, prijatelj, zaupnik, zdravnik, psiholog, zabavljač, iskalec. Največ, kar jim kot vzgojiteljica lahko dam, je to, da sem preprosto tam z njimi. 🙂 In prav vedno še več kot dam, več dobim (nove izkušnje, spomine, poznanstva, …). Priporočam vsakomur, ki rad dela z otroki in ima rad izzive. Pa še super družbo otrok in vzgojiteljev dobi zraven. Je tudi naporno, a ko vidiš tisti žar v očeh, na to pozabiš. 🙂

Andraž Zaplotnik: Delo vzgojitelja na letovanjih je po mojem mnenju eno najboljših del za vse, ki jih veseli delo z otroki. Poleg tega, da preživiš 10 nepozabnih dni z otroki, ki ti dajo številne trenutke veselja, tam spoznaš tudi ostale vzgojitelje, s katerimi lahko spleteš izjemna prijateljstva. V dnevih, ki jih preživiš z otroki in sovzgojitelji, spoznavaš samega sebe in razvijaš svojo osebnost.

Lara Pavlič: Letovanje je odlična priložnost za vse vzgojitelje, ki radi prejemajo in delijo svoje znanje. Na letovanjih sem se najbolj naučila, kako obvladovati veliko skupino otrok, v kateri je vsak posameznik zgodba zase. Vsak ima drugačne potrebe in želje, to uskladiti pa je pravi izziv, ki se ga naučiš uspešno obvladovati. Na koncu pa te čaka zaslužena nagrada, ko te nešteto rok objame in ti majhna usteca zaupajo, da te bodo pogrešali in da bodo še prišli.

Nika Zajc: Vzgojitelj se definitivno splača biti zato, ker si obdan z otroki, njihovo energijo, radostjo in veseljem. Otrokom si vzor in njihov zaveznik, hkrati pa tudi nas otroci vsako leto naučijo veliko novega. Skupaj si vedno ustvarimo nore spomine, ki jih nikoli ne pozabimo!

Nina Milinkovič: Ko odprem škatlo z vsemi poslikanimi kamenčki, školjkicami, risbicami in drugimi spominčki, vem, da je bila odločitev “biti vzgojitelj na letovanju” najboljša, ki je presegla vsa moja pričakovanja. Vsako leto se z veseljem vračam, saj je občutek, da jim lahko polepšaš 10 dni počitnic res izjemen. Uživam, ko z navdušenjem preiskujejo morsko dno, “tunkajo” vzgojiteljico, se udeležujejo vseh zanimivih popoldanskih aktivnosti, se skupaj smejimo ob večernih animacijah in plešemo.

 

Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt