Pogodbe in prijave

Objavljeno: 13.06.2019

Informacije za LJUBLJANO

Sporočamo vam, da za otroke, ki imajo stalno bivališče v naslednjih občinah: Dobrepolje, Dol pri Ljubljani, Grousplje, Ig, Ivančna gorica, Ljubljani, Medvode, Škofljica, Vodice NI več možnosti zdravstvenega letovanja, ker smo porabili vsa sredstva. V primeru, da bi se vseeno želeli prijaviti na letovanje z zdravstvenim predlogom, prav tako izpolnite spletno prijavnico in vas bomo umestili na čakalno listo ter v primeru odjav kontaktirali.

POGODBE in informacije o letovanju za Ljubljano bomo pošiljali konec tega tedna in v naslednjem tednu (za julijske termine letovanja). Hvaležni bomo, če počakate na pošto.

LJUBLJANA – zdravstveno letovanje:

Vsi, ki imate stalno prebivališče v občinah Borovnica, Brezovica, Dobrova – Polhov Gradec, Horjul, Kamnik, Komenda, Log – Dragomer, Velike Lašče in Vrhnika svoje prijave oddate na ZLRO (www.zavod-zlro.si). Kontakt: info@zavod-zlro.si

Informacije za Domžale in Gorenjsko

DOMŽALE:

Vsi, ki imate stalno prebivališče v upravnih enotah Domžale, Lukovica, Mengeš, Moravče in Trzin se za prijavo na letovanje obrnite na ZPM Domžale (www.zpm-domzale.si). Kontakt: zpm.domzale@siol.net ali telefon: 01 721 27 91 oz. 041 367 808.

GORENJSKA:

Vsi, ki imate stalno prebivališče v upravnih enotah Jesenice, Kranj, Radovljica, Škofja Loka in Tržič se za prijavo na letovanje obrnite na DPM Škofja Loka (www.dpm-skofjaloka.si). Kontakt: dpm.skofjaloka@gmail.com ali telefon 040 334 475 (Jelka Jelovšek)

 

POGODBE in informacije o letovanju za Domžale in Gorenjsko bomo pošiljali konec naslednjega tedna (za julijske termine letovanja), ker še čakamo na nekatere razpise sofinanciranja. Hvaležni bomo, če počakate na pošto.

Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt