Pedagoški kader na zimovanjih (Piran in Umag)

Objavljeno: 18.02.2024

Juhu, počitnice so tu 

#znaminalepše

V nadaljevanju predstavljamo pedagoški kader, ki bo letoval z vašimi otroki v času zimskih počitnic. Izkušeni, usposobljeni pedagoški vodje ter energični, zabavni in srčni vzgojitelji in vzgojiteljice, prostovoljci, ki bodo z veseljem in po najboljših močeh poskrbeli, da se bodo otroci imeli nepozabno.

Na odhodu NE SPREJEMAMO nobenih dodatnih informacij o otrocih, za te lahko pišete na mail-e počitniških domov, ki jih najdete spodaj. Prosimo, če pridete 30 minut prej in se držite navodil, ki bodo veljala.

  1. Ko bo možno eden od staršev odpelje prtljago do avtobusa (na odhodu bosta 2 avtobusa – 1 za Piran in 1 za Umag) in jo preda šoferju oz. naloži v prtljažnik.
  2. Nato se poslovite in SAMO otrok stopi do vzgojitelja, ki bo stal pri avtobusu. Tam odda osebni dokument, zdravstveno izkaznico, podpisano denarnico in podpisana zdravila (če jih ima – vsa navodila naj bodo napisana!!! ker ustnih informacij s strani staršev ne bomo sprejemali).
  3. Ko otrok vstopi na avtobus, več ni izhoda iz avtobusa, prav tako starši ne vstopate na avtobus, zato poskrbite, da se poslovite že prej.

Pet legend v Piranu (19. 2. – 23. 2. 2024)

Vaše otroke bodo animirali ter zanje skrbeli:

PEDAGOŠKA VODJA: Katja Lavrinc

Katja Lavrinc

 

 

 

 

 

 

 

 

VZGOJITELJI

 

Erika Jesenko

Tjaša Jerman

Maša Meklav

 

 

 

 

 

 

 

 

ODHOD IN PRIHOD:

Odhod iz Ljubljane: 19. 2. 2024 ob 10:00.

Odhod iz Ajdovščine: 19. 2. 2024 ob 11:00.

Prihod v Ajdovščino: 23. 2. 2024 ob 14:30.

Prihod v Ljubljano: 23. 2. 2024 ob 15:30.

V primeru kakršnihkoli težav ali potrebe po dodatnih informacijah vas bomo kontaktirali s strani ZLRO, za primer nujnih informacij s strani staršev pa bo pedagoški vodja dosegljiv vsak dan med 14. in 15. uro na telefonsko številko: 05 67 12 320. Vljudno vas prosimo, da tudi vi prispevate k nemotenemu poteku letovanja ter se držite omenjenega časa, prav tako prosimo za razumevanje, saj otrok ne kličemo k telefonu.

V primeru, da želite kaj nujno sporočiti ali poslati pozdrave otroku lahko to storite na e-mail: zlropiran@gmail.com, ki ga bo pedagoška vodja dnevno pregledala. 

Dogajanje v izmeni lahko spremljate na naši Facebook strani.

Hvala za zaupanje!

Z nami na lepše! 🙂


Ledena doba v Umagu (19. 2. – 23. 2. 2024)

Vaše otroke bodo animirali ter zanje skrbeli:

PEDAGOŠKA VODJA: Nina Milinkovič

Nina Milinkovič

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VZGOJITELJI:

Eva Milinkovič

Ula Kličić

Nika Zajc

 

 

 

 

 

 

 

ODHOD IN PRIHOD:

Odhod iz Ljubljane: 19. 2. 2024 ob 10:00.

Prihod v Ljubljano: 23. 2. 2024 ob 15:30.

V primeru kakršnihkoli težav ali potrebe po dodatnih informacijah vas bomo kontaktirali s strani ZLRO, za primer nujnih informacij s strani staršev pa bo pedagoški vodja dosegljiv vsak dan med 14. in 15. uro na telefonsko številko: 00385 52 8946350. Vljudno vas prosimo, da tudi vi prispevate k nemotenemu poteku letovanja ter se držite omenjenega časa, prav tako prosimo za razumevanje, saj otrok ne kličemo k telefonu.

V primeru, da želite kaj nujno sporočiti ali poslati pozdrave otroku lahko to storite na e-mail: zlroumag@gmail.com, ki ga bo pedagoški vodja dnevno pregledal. 

Dogajanje v izmeni lahko spremljate na naši Facebook strani.

Hvala za zaupanje!

Z nami na lepše! 🙂

Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt