Obvestilo o novi FB strani

Objavljeno: 15.08.2022

Spoštovani starši,

obveščamo vas, da je bila naša Facebook stran (15. 8. 2022) ukinjena. S tem smo izgubili vse fotografije letošnje sezone in tudi vse sledilce ter ostale stvari, ki smo jih imeli na FB strani. O točnem razlogu nismo bili obveščeni, so pa Facebook standardi vsako leto bolj ostri in manj hvaležni do objavljenih slik otrok.

Ustvarili smo novo FACEBOOK STRAN, ki je dostopna tukaj. Potrebujemo dober dan časa, da uredimo vse formalnosti in tudi pridobimo čim večje število novih sledilcev in všečkov – lahko nam pomagate z razširjanjem FB strani: https://www.facebook.com/ZLRO1.

Fotografije iz letovanj, ki trenutno potekajo, bodo objavljene v soboto, z novo stranjo pa spreminjamo tudi sistem in pravila objavljanja fotografij.

Prvi dan letovanja bomo objavili skupinske fotografije otrok. V ostalih dneh bodo fotografije objavljene vsak drugi dan, število le teh bo manjše in ne bomo objavljali fotografij otrok iz plaže.

Želimo vam lep dan in vam zagotavljamo, da se pedagoški vodje z ekipo vzgojiteljev trudijo, da otroci uživajo v kopanju, tkanju prijateljskih vezi ter razgibanem programu.

Hvala za razumevanje in zaupanje

ZLRO

Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt