Objave fotografij otrok na spletu

Objavljeno: 06.02.2023

Spoštovani starši!

Vrsto let smo na naši Facebook strani objavljali fotografije, predvsem in v večini zaradi želje vas – staršev. Upoštevali smo želje in tako se je sprva fotografiranje skupin kmalu razširilo na fotografiranje vseh aktivnosti. Večina vas je z veseljem pogledala fotografije, marsikdo je zapisal, da je “premalo fotografij”, spet drugi ste klicali, da “je vaš otrok le na eni od fotografij” in podobni primeri. Želeli smo vam ustreči in v skladu s Politiko varstva osebnih podatkov ter Splošnimi pogoji, zaupali, da ste z vsem seznanjeni.

Ker pa se je predvsem zadnji dve leti povečal pritisk staršev glede objav še več fotografij in povzročal nemalo preglavic pedagoškim vodjam v izmenah, posledično pa so nekateri starši začeli premišljevati, da objava fotografij otrok ni primerna, ustrezna ter nas tudi prijavili pristojnim organom, smo sprejeli odločitev, da fotografij otrok ne bomo objavljali. K tovrstni odločitvi poleg že naštetih razlogov, botrujejo tudi vedno večje zaostritve na področju Zakona o varovanju osebnih podatkov.

Želimo si, da se naš pedagoški kader na letovanju ukvarja z namenom letovanj – brezskrbne počitnice otrok in ter kvalitetno preživljanje časa, saj le tako lahko poskrbijo za to, da se otroci počutijo prijetno, sproščeno in varno. Kdo je z vašimi otroki lahko vidite med novicami

Zahvaljujemo se vam za izkazano zaupanje, saj se trudimo po najboljših močeh, da se imajo otroci nepozabno in lepo. Na naši Facebook strani še vedno lahko spremljate dogajanje, kjer se bo dnevno pojavil opis dneva, da boste vedeli kaj otroci počnejo. Več pa vam bodo zagotovo navdušeni povedali, ko se vrnejo. Spodbujamo vas, da v primeru, da želite kaj sporočiti pošljete e-pošto na ustrezen naslov, če bo kaj nujnega pa vas obvestimo. Hvala, ker pomagate k nemotenemu poteku počitniških aktivnosti.

Hvala za razumevanje in lep dan!

ZLRO

 

Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt