Jesenske počitnice v PIRANU za otroke iz Koroške

Objavljeno: 27.10.2023

JESENSKE POČITNICE V PIRANU (29. 10. – 3. 11. 2023)

Odhod z Prevalj (Trg 2a, Prevalje): 29. 10. 2023 ob 9:00. Prijazno vas spomnimo, da se ta vikend prestavi ura, bodite pozorni, da ne boste prezgodnji 🙂

Prihod na Prevalje (Trg 2a, Prevalje): 3. 11. 2023 ob 14:00.

Avtobusa, ki gresta v Piran bosta označena s številko 4 in 5.

Otroci naj doma pojejo zajtrk, za na pot pa imajo pol litra vode ter po potrebi kaj za prigriznit (se bomo ustavili na počivališču v ta namen, saj na avtobusu ni dovoljeno jesti). Ko bodo prispeli v počitniški dom imajo kosilo.

Na odhodu NE SPREJEMAMO nobenih dodatnih informacij o otrocih, za te lahko pišete na zlropiran@gmail.com. Prosimo, če pridete vsaj 20 minut prej in se držite navodil, ki bodo veljala:

  1. Vsi stojite dovolj oddaljeni od avtobusa.
  2. Ko bo možno eden od staršev odpelje prtljago do avtobusa in jo preda šoferju oz. naloži v prtljažnik. Poslovite se od otroka, cilje je da vse otroke čimhitreje naložimo na avtobus.
  3. Nato otrok (z vami) stopi do vzgojitelja, ki bo stal pri avtobusu. Tam odda zdravstveno izkaznico, podpisano denarnico in podpisana zdravila (če jih ima – vsa navodila naj bodo napisana, če jih še niste predali ali jih napišite na e-mail!!! ker informacij s strani staršev na odhodu ne bomo sprejemali).
  4. Ko otrok vstopi na avtobus, več ni izhoda, zato poskrbite, da se poslovite že prej.

PEDAGOŠKA VODJA: Doroteja Jančar

Doroteja Jančar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VZGOJITELJI:

  • Milanija Kozić
  • Klara Klavs
  • Petra Žnidar
  • Tjaša Jerman
  • Sabina Perenič

 

V primeru kakršnihkoli težav ali potrebe po dodatnih informacijah vas bomo kontaktirali s strani ZLRO. V primeru, da želite kaj nujno sporočiti ali poslati pozdrave otroku lahko to storite na e-mail: zlropiran@gmail.com, ki ga bo pedagoški vodja dnevno pregledal.  Če je res nujno lahko pokličite v času med 14. in 15. uro, ko bo pedagoški vodja dosegljiv na telefonsko številko: 05 67 12 320. Vljudno vas prosimo, da tudi vi prispevate k nemotenemu poteku letovanja ter se držite omenjenega časa, prav tako prosimo za razumevanje, saj otrok ne kličemo k telefonu.

Dogajanje v izmeni lahko spremljate na naši Facebook strani, kjer bomo tudi objavili, ko bodo otroci prispeli v počitniški dom.

Hvala za zaupanje!

Z nami na lepše! 🙂

 

Prijava
Prijava
Domovi
Domovi
Kontakt
Kontakt